fbpx

Εύκολη νίκη για το Πανεπιστήμιο Frederick στο βόλεϊ!

Σε αναμέτρηση με ένα πρωταγωνιστή εξελίχθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Frederick στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών αφού οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εύκολα με 0-3 σετ.

Από την αρχή έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης οι γαλάζιοι παίρνοντας το πρώτο σετ χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση από τους γηπεδούχους (12-25). Παρόμοια η εικόνα του παιχνιδιού και στο 2ο σετ με το Ευρωπαϊκό να δείχνει πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων.

Έτσι, το Frederick έβαλε γερές βάσεις νίκης κάνοντας το 0-2 σετ (15-25). Οι βάσεις έγιναν βεβαιότητα όταν ξεκίνησε το 3ο σετ με τους πετοσφαιριστές του Frederick να επικρατούν ξανά με 16-25 παίρνοντας έτσι τη 2η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, το Ευρωπαϊκό παραμένει χωρίς βαθμό.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γόντικας Γ. Κοντογιάννης Ν. Παρασκευά Χ., Τσιάνος Κ., Αβερκίου Μ., Γεωργίου Κ., Ξυδιάς Γ., Χριστοφίδης Ε., Αντωνίου Π.

Πανεπιστήμιο Frederick: Μαυρής Θ., Sooaar V., Λουκά Λ., Ανδρέου Α., Γεωργίου Γ., Γκερκίς Κ., Ιωαννίδης Θ., Καλαφάτης Κ., Μυτιληναίος Β., Παλλάλας Χ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending