fbpx

“Αξίζει Πράγματι” να δεις αυτό το Facebook Live!

Κάθε Πέμπτη στις 14:00 μία είναι η παρέα που θα σου κάνει συντροφιά στην καφετέρια, στο σπίτι, ακόμα και στο μάθημα! Η εκπομπή “Αξίζει Πράγματι” έρχεται κοντά σου πιο-loud-πεθαίνεις, αφού την παρουσιάζει ο Αντρέας Χαρής με την χαρακτηριστική “γλυκιά” του φωνή!

1
Τι περιλαμβάνει;

Μεταδίδεται ζωντανά με Facebook Live και πρόκειται για μια εκπομπή ψυχαγωγικού και ενημερωτικού περιεχομένου (infotainment να πούμεν) στην οποία συζητούμε ό,τι μας απασχολεί και δίνουμε διάφορες συμβουλές με χιουμοριστικό ύφος, αισιοδοξία και πολλή θετική ενέργεια!

Εσύ είσαι ενεργός σε αυτό καθώς σχολιάζεις την εκπομπή την ώρα που μεταδίδεται και τα σχόλιά όλων γίνονται “σταθμός” συζήτησης στην εκπομπή!

Πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι περνούν από το στούντιο του “Αξίζει Πράγματι”, με τους οποίους ο “Χαρής” συζητά, κάνει challenges, τσακώνεται αλλά πάνω απ’ όλα, περνά καλά.

Αν είσαι από εκείνους που βαριούνται να παρακολουθήσουν το “Αξίζει Πράγματι” από την οθόνη σου, τότε μπορείς να έρθεις από κοντά για να παρακολουθήσεις την εκπομπή ή για να συμμετέχεις ως “guest star”. Απλώς στείλε ένα μήνυμα του “Χαρή” στο Facebook και αυτός θα σε καθοδηγήσει!

Μπορείς να δεις τις προηγούμενες εκπομπές στη σελίδα του StudentLife.com.cy στο Facebook και κάθε Πέμπτη στις 14:00 σε LIVE μετάδοση.

“Αξίζει Πράγματι” να το παρακολουθήσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending