fbpx

3 άνδρες που πρέπει να ακολουθείς στο Instagram για να “κλέβεις” ιδέες για outfits!

Δεν είναι λίγες οι φορές που “ξέμεινες” και εσύ από στυλιστικές ιδέες ε; Σε όλους μας έτυχε. Μπορεί να έχουμε δεκάδες κομμάτια μπροστά μας, και σε κατάσταση απελπισίας, να νιώθουμε πως δεν μπορούμε να τα συνδυάσουμε.

Υπάρχει λύση. Μπορείς να εμπνέεσαι από τα Instagram accounts γνωστών αντρών και να δημιουργείς παρόμοια outfits με αυτούς! Γι’ αυτό και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους ακολουθήσεις στο Instagram!

Δες τους εδώ: 

1
Mariano di Vaio (Instagram: marianodivaio)

Ποιος άλλος θα μπορούσε στις μέρες μας να αποτελεί το πρώτο άτομο προς μίμηση όσον αφορά τη μόδα; Πρωτοεμφανίστηκε πριν από περίπου 3-4 χρόνια, και από τότε το street style έχει αλλάξει για τα καλά και θυμίζει κάτι από Ιταλία.

Ξεχωρίζει όχι μόνο για το προσωπικό του στυλ, αλλά και για τη συλλογή MDV που έχει.  Μερικά από τα κομμάτια του είναι εξαιρετικά ιδιαίτερα και μοναδικά (γι’ αυτό και οι «τσιμπημένες» τιμές).

Οι λέξεις ελκυστικός και sexy θα ήταν λίγες για να τον χαρακτηρίσουν. Αγαπητός στο γυναικείο κοινό, και γι’ αυτό, οφείλει να είναι ιδιαίτερα αγαπητός και σε κάθε άντρα που θα ήθελε έστω και λίγο να του μοιάσει στο στυλ.

2
David Beckham (Instagram: davidbeckham)

Τα λόγια είναι περιττά. Σαν άντρας, θα πρέπει να έχεις αγαπήσει την πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου. Βέβαια, η επίδρασή του στη μόδα δεν είναι αμελητέα. Κάθε άλλο. Σε κάθε εμφάνιση, τον βλέπουμε πάντα (αν μη τι άλλο) προσεγμένο.

Εννοείται αγαπημένη του επιλογή είναι τα κοστούμια, αν και τον βλέπουμε συχνά και με πιο rock style. Δεν αφήνει καμία λεπτομέρεια να του ξεφεύγει και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει! Είναι ίσως ο πιο γοητευτικός 40άρης!

3
Nick Bateman (Instagram: nick__bateman)

Είναι ένας πολύ πετυχημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αγάπη ως προς το ωραίο ντύσιμο και την μόδα.

Η λέξη ελκυστικός στέκεται λίγη και σε αυτή την περίπτωση. Τον συναντάμε πλέον σε διάφορες καμπάνιες μεγάλων οίκων.

Το στυλ του θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως το πιο κοντινό στα «φοιτητικά» δεδομένα, καθώς προτιμά πάντα πιο casual/rock outfits (εν αντιθέσει με τους Mariano και Beckham οι οποίοι προτιμούν συνήθως formal outfits).

Εσύ ποιον από τους 3 θα είχες ως πρότυπο για stylish ιδέες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending