fbpx

Πήρε τη νίκη το Πανεπιστήμιο Κύπρου και κυνηγάει όσες ελπίδες έμειναν για τον τίτλο!

Νίκη που το διατηρεί ζωντανό στη μάχη του τίτλου πέτυχε το Πανεπιστήμιο Κύπρου επι του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (20-8) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Χάντμπολ.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι κυανόλευκοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν όσο μπορούν να μείνουν κοντά στο σκορ. Έτσι, η κόρνα της λήξης του ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 10-5.

Πανομοιότυπη ήταν η εικόνα του αγώνα και στο Β’ ημίχρονο με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να μην επιτρέπει πολλούς κινδύνους μπροστά από την εστία του την ίδια ώρα που επιθετικά διατήρησε το τέμπο του Α΄ημιχρόνου.

Έτσι, πήρε τη νίκη με 20-8 και συνεχίζει το κυνήγι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Πρώτος σκόρερ των νικητών αλλά και του αγώνα ήταν ο Νεόφυτος Σολωμού με 5 τέρματα ενώ 4 σημείωσε ο Χρύσανθος Κουτσογιάννης.

Από 3 τέρματα σημείωσαν οι Ανδρέας Χατζησάββας και Παναγιώτης Ρούσος ενώ το δικό τους λιθαράκι έβαλαν οι Γιώργος Τριμιθιώτης και Δημήτρης Καρακώστας (2 τέρματα) και ο Ονούφριος Τζούβας με 1 τέρμα.

Για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 3 τέρματα σημείωσε ο Συμεών Χατζηδάκης, 2 ο Munyovo Tanaka και από ένα οι Αλέξανδρος Ιακώβου, Αλέξανδρος Σολωμού και Θεοφάνης Σταυρινίδης.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Θράσου Στ., Κυρμιζής Ν., Τζούβας Ο., Χατζησάββας Α., Ρούσος Π., Κουτσογιάννης Χρ., Μινασίδης Τ., Κκαϊλής Μ., Τριμιθιώτης Γ., Κυρατζής Λ., Καρακώστας Δ., Σολωμού Ν.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Φωτίου Α., Μαυρής Ρ., Tanaka M., Ιακώβου Α., Μακρής Α., Χατζηδάκης Σ., Σολωμού Α., Θεοφάνους Π., Σταυρινίδης Θ., Σακισλίδης Γ., Χαραλάμπους Κ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending