fbpx

Παιχνίδι – διαφήμιση του βόλεϊ με νικητή το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι, από αυτά που είναι ικανά να φέρουν τον κόσμο στα γήπεδα, έγινε χτες στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Αντρών.

Αντιμέτωποι ήταν το Πανεπιστήμιο Κύπρου με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με τους φιλοξενούμενους να είναι εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος νικώντας με 1-3 σετ.

Δυνατά ξεκίνησαν τον αγώνα και οι 2 ομάδες δίνοντας από νωρίς χαρακτήρα ντέρμπι στην αναμέτρηση. Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το 1ο σετ με 25-23.

Στο 2ο σετ όμως το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ήταν καταιγιστικό και παρά την αντίσταση του Πανεπιστημίου Κύπρου ισοφάρισε τα σετ (13-25). Κάπως έτσι, το 3ο σετ ήταν πλέον καθοριστικό στην υπόθεση νίκη.

Από τη μια οι γηπεδούχοι να μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν ξανά το προβάδισμα και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι να θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν στο 2ο σετ.

Τελικά, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ήταν αυτό που χαμογέλασε κάνοντας το 1-2 σετ (21-25) φέρνοντας το παιχνίδι τούμπα.

Και αν νόμιζε κανείς πως το παιχνίδι είχε κριθεί μάλλον διαψεύστηκε από το 4ο σετ. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, μια ανάσα πλέον από την νίκη, συνέχισε να τα δίνει όλα στο φιλέ την ίδια ώρα που το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν τα παρατούσε. Νικητής του σετ και κατά συνέπεια και του αγώνα ήταν οι φιλοξενούμενοι (12-25) που έκαναν σημαντικότατο βήμα κατάκτησης της πρώτης θέσης.

Από την πλευρά του, το Πανεπιστήμιο Κύπρου με την εμφάνιση του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για τη συνέχεια αλλά και το μέλλον.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χριστοφίδης Χ., Παναγίδης Χ., Τζιαμαλής Α., Νικηφόρου Χ., Μιχαήλ Γ., Ιορδάνου Α., Ναντζαράς Ρ., Δημητριάδης Μ., Kalashnik D., Βρυωνίδης Δ., Σωτήρη Γ., Βραχίμης Σ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χρήστου Δ., Rakha, Κουλέντης Δ., Dzhurov, Tavakoli, Εμμανουήλ Α., Σπύρου Α., Basatita, Λιοτατής Δ., Lukovic L., Λεοντίου Η.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending