fbpx

Με τριάρα προχώρησε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Κάνοντας ένα πολύ καλό Β’ ημίχρονο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επιβλήθηκε (0-3) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Χωρίς πολλές φάσεις κύλησε το Α’ ημίχρονο με τις 2 ομάδες να έχουν μοιρασμένη κατοχή μπάλας και μικρά διαστήματα υπεροχής η μια επι της άλλης.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν αυτό που βρήκε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα αλλά η πλάσα του Αλέξανδρου Χατζηβασίλη πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Έτσι, μάλλον αναμενόμενα το ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες στο 0-0. Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου όμως το παιχνίδι πήρε νέα τροπή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά ήταν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αυτό που άνοιξε το σκορ στο 48′ με κοντινό πλάσέ του Κυριάκου Πέρου.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κυνήγησε την ισοφάριση βρίσκοντας και χάνοντας 1-2 καλές ευκαιρίες αλλά το τέρμα ήρθε και πάλι από τους φιλοξενούμενους.

Συγκεκριμένα, στο 65′ σου του Φοίβου Παναγή χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιάννη Ευσταθίου πρι κυλήσει στα δίκτυα κάνοντας το 0-2.

Έχοντας ισχυρό προβάδισμα νίκης πλέον το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι με τον Κυριάκο Πέρο να κάνει το 0-3 (2ο προσωπικό τέρμα) με κοντινό πλασέ στο 70′ και να χαρίζει μια και καλή τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ευσταθίου Γ., Χαναππάς Ν., Καραλέτσας Ε., Γεωργίου Α., Αντρέου Α., Αντρέου Αχ., Καλαϊτζίδης Ν., Σάββα Στ., Χατζηβασίλης Α., Κυριάκου Λ., Κωνσταντίνου Μ., Βαρνάβα Λ., Στυλιανού Κ., Χριστοφόρου Μ., Κόκκινος Χρ., Γερολέμου Κ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Αδάμου Α., Κέστορας Σ., Σωτηρίου Στ., Κοπτίδης Ν., Κουμπαρής Γ., Ανάργυρος Λ., Παναγή Φ., Στυλιανός Π., Παρασκευά Στ., Μάντζιαλος Χρ., Πέρος Κ., Θεοδώρου Σ., Σάββα Γ., Τζακίδης Β., Γεωργίου Ε., Ιωαννίδης Π., Βασιλείου Μ., Ηλία Κ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending