fbpx

5+1 σπαστικές καταστάσεις που μας τυχαίνουν κάθε φορά που βρέχει!

Για κάποιο περίεργο λόγο, όταν είσαι στο σπίτι σου και ακούς τις βροχές του φθινοπώρου, κυριεύεσαι από συναισθήματα ηρεμίας και χαλάρωσης.

Από την άλλη, κάποιες στιγμές κακοτυχίας που θα ζήσεις βλέποντας, ακούγοντας ή νιώθοντας τις  σταγόνες της βροχής, μπορούν να πετύχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή να σου σπάσουν τα νεύρα!

Δες τις πιο κάτω:

 

1
Ο βιαστικός οδηγός

Καθώς περπατάς στο πεζοδρόμιο, δίπλα από το δρόμο που είναι γεμάτος νερά, περνά ο κύριος ή κυρία με το αυτοκίνητο του/της – που συνήθως βιάζεται – και σε καταβρέχει από πάνω μέχρι κάτω.

Ό,τι και να πεις, όσο και να νευριάσεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.  Απλώς απορείς: “Καλά, εν με είδε;“.

2
Χωρίς ομπρέλα

Ξεκινάς να πας στον προορισμό σου και αρχίζει να βρέχει δυνατά.  Συνειδητοποιείς ότι σήμερα ειδικά, ξέχασες την ομπρέλα σου.

Και δε σου φτάνει αυτό, επειδή βρέχει και είσαι στην Κύπρο, παρκάρουν όλοι έξω ακριβώς από το σημείο που θέλεις να κατέβεις.  Παρκάρεις λοιπόν όπου βρεις –όσο μακριά και αν είναι– και φτάνεις στον προορισμό σου, βρεγμένος σαν την πάπια.

3
Με ομπρέλα

Το σενάριο αρχίζει όπως πριν, αλλά αυτή τη φορά έχεις την ομπρέλα σου.  Με το που κατεβαίνεις όμως από το αυτοκίνητο, φυσάει ο άνεμος και η ομπρέλα … καταρρέει.

Η συνέχεια είναι ακριβώς η ίδια με πριν.

4
Πλυμένο αυτοκίνητο

Μετά που το αυτοκίνητo σου “άλλαξε” χρώμα από τη σκόνη, αναγκάστηκες να το πάρεις για πλύσιμο.

Με το που βάζεις πάνω το κλειδί… ακούς την αστραπή και αρχίζει να βρέχει.  Το αυτοκίνητο μέχρι την επόμενη μέρα θέλει ξανά πλύσιμο.  Υπομονή!

5
Πράγματα χαμένα στη βροχή

Βρέχει πολύ.  Κατεβαίνεις από το αυτοκίνητο και προσπαθώντας να το κλειδώσεις σου πέφτουν κλειδιά/κινητό/usb, ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, η οποία χαλάει με το νερό, στο δρόμο.

Πανικοβάλλεσαι, και αφού προλάβει να καλυφτεί με νερό, την ξαναπαίρνεις στα χέρια σου. Και σκέφτεσαι: “Πόσο άτυχος/η είμαι; Πέρκει δουλεύκει!“.

6
Το τραγικό γλίστρημα

Έχεις καθυστερήσει γιατί ο καιρός είναι χάλια ή επειδή απλώς… άργησες να ξεκινήσεις. Τρέχεις να προλάβεις και τσουπ… βρέθεσαι στο πάτωμα.

Σκέψου θετικά: Αν δεν έσπασες κάτι, δεν έγινε τίποτα.

Εσένα ποιες από αυτές τις καταστάσεις σου έτυχαν;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending