fbpx

5 ποδοσφαιριστές που το Football Manager προέβλεψε την επιτυχία τους!

Μαζί με το FIFA, το Football Manager είναι το πιο γνωστό ποδοσφαιρικό παιχνίδι με εκατομμύρια φαν σε όλο τον κόσμο.

Άλλωστε είναι πολλές οι ιστορίες που ξεπήδησαν μέσα από το γνωστό παιχνίδι, είτε αυτή πρόκειται για τον φίλο του παιχνιδιού που μέσα από την εμπειρία του στο Manager έγινε προπονητής ποδοσφαίρου, είτε για την προτροπή των παιδιών του Alex McLeish να πάρει τον Lionel Messi στην Rangers πίσω στο 2001.

Με την βοήθεια από scouters όμως που προσφέρουν τις συμβουλές τους στους υπεύθυνους του παιχνιδιού το Football Manager κατάφερε, με βάση τις βαθμολογίες που έδωσε σε αρκετούς παίχτες, να “προβλέψει” τη σημερινή τους επιτυχία.

Βρήκαμε 5 τέτοιες περιπτώσεις και σου τις παρουσιάζουμε πιο κάτω.

Δες ποιες είναι (και πες μας και εσύ άλλα παραδείγματα ποδοσφαιριστών που προέβλεψε το Manager ότι θα γίνουν μεγάλοι παίχτες και σήμερα είναι σταρ του ποδοσφαίρου):

1
Sergio Aguero

Πίσω στο 2006 ο Sergio Aguero ήταν μόλις 18 χρονών και αγωνιζόταν ακόμα στην Indepediente.

Στο Football Manager της συγκεκριμένης περιόδου οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού έδωσαν ψηλές βαθμολογίες στον Kun στην αποφασιστικότητα, στα τελειώματα των φάσεων και στην τεχνική του.

Την αμέσως επόμενη σεζόν ο Αργεντινός επιθετικός μεταγράφηκε στην Atletico Madrid και με το “καλησπέρα” δικαίωσε τους ανθρώπους του γνωστού παιχνιδιού.

Σήμερα, φορώντας τη φανέλα της Manchester City θεωρείται ένας από τους πιο ολοκληρωμένους επιθετικούς των τελευταίων χρόνων και ένας από τους καλύτερους της γενιάς του!

2
Radja Nainggolan

Σήμερα όταν σκέφτεσαι χαφ που να είναι πραγματικοί πολεμιστές μέσα στο γήπεδο θα σκεφτείς και τον 29χρονο Βέλγο.

Πίσω στο 2009 όμως με τον Nainggolan να αγωνίζεται στην Piacenza, το FM του έδωσε -9 Potential Ability χάρη στο δυναμικό αλλά την ίδια ώρα ποδοσφαιρικά έξυπνο τρόπο παιχνιδιού του.

Η συνέχεια είναι λίγο – πολύ γνωστή. Το 2010 ο Βέλγος χαφ μεταγράφηκε στην Cagliari και από εκεί το 2014 (πρώτα ως δανεικός και από το 2015 με ελευθέρα) στη Roma όπου και έγινε παγκόσμια γνωστός παίζοντας ακόμα και ως δεκάρι! 

3
Marco Verratti

Το 2010 κανένας δεν ήξερε τον 18χρονο τότε Marco Verratti που αγωνιζόταν και ως δεκάρι στην ομάδα της γενέτειρας του, Pescara.

Στο Manager όμως της συγκεκριμένης χρονιάς του έδωσαν -9 Potential Ability με τον Ιταλό να δικαιώνει απόλυτα τις προβλέψεις των ειδικών του γνωστού παιχνιδιού!

Από το 2012 στην Paris Saint Germain, ο Verratti είναι πλέον γνωστός σαν ένας από τους καλύτερους χαφ του κόσμου προσελκύοντας το καλοκαίρι που μας πέρασε την προσοχή της Barcelona, που στο πρόσωπο του βλέπει τον ιδανικό διάδοχο του Iniesta.

4
Javier Mascherano

Είναι ο ορισμός του ποδοσφαιριστή – σκυλί σήμερα αφού πρόκειται για ένα από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ των τελευταίων χρόνων.

Πίσω στο 2005 όμως, ο Javier Mascherano ήταν μόλις 20 χρονών, αγωνιζόταν ακόμα στην River Plate με το Manager να τον χαρακτηρίζει τότε σαν ένα αμυντικό μέσο εξαιρετικό στα τάκλιν και το μαρκάρισμα, αποφασιστικό, πολύ ομαδικό και εργατικό.

12 χρόνια μετά το παιχνίδι επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, με τον Αργεντινό χαφ να έχει κερδίσει το θαυμασμό πρώτα με την φανέλα της Liverpool και τα τελευταία 7 χρόνια με αυτή της Barcelona.

5
Sergio Ramos

Το 2006 ο σημερινός αρχηγός της Real Madrid ήταν 19 χρονών, μετρούσε 1 χρόνο παρουσίας στους merengues και ψαχνόταν ανάμεσα στη θέση του δεξιού μπακ, του αμυντικού μέσου και του κεντρικού αμυντικού.

Αυτό δεν εμπόδισε το FM να δει την προοπτική του Ισπανού όμως αφού του έδωσε ψηλές βαθμολογίες ανάμεσα σε άλλα στην αποφασιστικότητα, την τοποθέτηση και την ικανότητα στις κεφαλιές.

Σήμερα, ο Sergio Ramos θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου αλλά και ένας ικανότατος κεφαλοσφαιριστής έχοντας σκοράρει πάνω από 40 τέρματα!

Εσύ ποιον ποδοσφαιριστή αγόραζες στο Football Manager και εξελίχθηκε σε σταρ του παιχνιδιού;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending