fbpx

“Business Success Stories – The Real Version”: Όσα έγιναν στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση!

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο η συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης “Business Success Stories – The Real Version”.

Τη συζήτηση διοργάνωσε το Eπιμελητήριο Νέων Λευκωσίας (JCI Nicosia) και κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι επιτυχημένοι Κύπριοι επιχειρηματίες κος Λύσανδρος Ιωάννου (CEO PHC Franchised Restaurants Public Ltd), κος Γιώργος Ηρακλέους (Co-Founder Avoccarot) και κος Γιάννης Χατζηκωνσταντούρας (CEO Studentlife). Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο αρχισυντάκτης του επιχειρηματικού περιοδικού Capital κος. Σωκράτης Ιωακείμ.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος του JCI Nicosia κος Γιώργος Πολυκάρπου, ο πρόεδρος του JCI Cyprus κος Γιώργος Δημητριάδης και ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Λευκωσίας Μάριος Λένας. Ο κος. Γιώργος Πολυκάρπου ανάφερε ότι αυτή είναι η 1η εκδήλωση του νεοσύστατου JCI Nicosia και ότι θα ακολουθήσουν και άλλες, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στα προβλήματα που αντιμετώπισε η γενιά 30-40.

Ο κος Γιώργος Δημητριάδης τόνισε την αναγκαιότητα ενός δυνατού JCI και κάλεσε τους παρευρισκομένους να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία και να γίνουν μέλη αυτής της
οικογένειας. Ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΛ κος. Μάριος Λένας τόνισε το έργο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας όπως επίσης και στη στήριξη που παρέχει το ΕΒΕΛ στο JCI Nicosia, ευελπιστώντας σε ακόμα καλύτερη συνεργασία.

Η συζήτηση που ακολούθησε με τους τρεις κύριους ομιλητές σε χαλαρό κλίμα και διάθεση με τους παρευρισκόμενους συμμετέχοντες. Ο κος. Λύσανδρος Ιωάννου μας μετάφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες σήμερα αλλά και τον τρόπο που οι millennials αντιμετωπίζουν την αγορά εργασίας. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουν οι επιχειρηματίες να αντιμετωπίσουν είναι να κατανοήσουν τους millennials και να συνεργαστούν με αυτούς. Παράλληλα χαρακτήρισε success stories τις επιχειρήσεις Avoccarot και Studentlife.

Ο κος. Γιάννης Χατζηκωνσταντούρας έκανε αναδρομή στο πώς γεννήθηκε η ιδέα του StudentLife ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα θετικά και αρνητικά που ακόμα συνεχίζουν να κάνουν.

Τέλος ο κος. Γιώργος Ηρακλέους αναφέρθηκε στην ιδέα που έστησαν και πώς κατάφεραν να κερδίσουν τεράστιες επιχορηγήσεις ανά το παγκόσμιο. Και οι τρεις ομιλητές συμφώνησαν ότι η δύναμη των εταιρειών τους βρίσκεται στην ομάδα που διαθέτουν.

Υποστηρικτές της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης ήταν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, η PHC Franchised Restaurants Public Ltd και το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending