fbpx

5 τρόποι να φορέσεις την oversized σάρπα σου!

Καιρός να ξεκινήσεις να ψάχνεις για τα must have κομμάτια που πρέπει να προσθέσεις στη φετινή σου χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα. Ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψεις είναι οι oversized σάρπες, οι οποίες είναι πολύ chic και ταυτόχρονα σε κρατάνε πολύ ζεστή! 

Υπάρχουν πολύ τρόποι που θα μπορούσες να τις συνδυάσεις. Μπορείς να τις συνδυάσεις για να δημιουργήσεις ένα casual look, αλλά και για μια πιο βραδινή έξοδο. Αυτή την σάρπα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σαν ζακέτα.

Στο πιο κάτω post θα σου δείξω 5 αγαπημένους μου τρόπους για να φορέσεις την oversized σάρπα σου!

Δες τους εδώ:

1
Bάλε την σάρπα γύρω από τον λαιμό σου

Πολύ απλά μπορείς και εσύ να βάλεις την σάρπα σου γύρω από τον λαιμό σου και τους ώμους σου και να δημιουργήσεις ένα casual outfit.

Σίγουρα θα κάνεις το outfit σου να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο! Φρόντισε το χρώμα της σάρπας σου να είναι στους ίδιους χρωματικούς τόνους με το top σου!

2
Κράτα την σάρπα στο χέρι

Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο αυτό το look, αλλά δίνει απίστευτο στυλ! Ειδικά αν έχει ένα ιδιαίτερο print το top σου και νιώθεις ότι θα είσαι πολύ υπερβολική αν βάλεις και την σάρπα που έχει το δικό της print, τότε δεν έχεις παρά να την κρατάς στο χέρι.

3
Τύλιξε την σάρπα γύρω από τον λαιμό σου

Για όσες θέλουν να δημιουργήσουν ένα πιο cozy look, τότε απλώς θα βάλουν την σάρπα τους γύρω από τον λαιμό τους. Παίξε με τις αποχρώσεις και τα prints του outfit σου για να το κάνεις πιο stylish!

Σε αυτές τις περιπτώσεις δε χρειάζεται να είναι πολύ μακριά η σάρπα, γιατί θέλεις να δημιουργήσεις περισσότερο όγκο στο πάνω μέρος του outfit σου!

4
Φόρεσέ την σαν top

Αν είναι αρκετά μεγάλη και oversized η σάρπα σου, τότε τύλιξε την γύρω από τα χέρια σου και τους ώμους σου και καρφίτσωσέ την σε ένα σημείο, είτε με παραμάνα είτε με μια ωραία καρφίτσα.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το top που θα βάλεις μέσα από την σάρπα. Είναι καλό να είναι στις ίδιες αποχρώσεις, κι έτσι να δίνει την ψευδαίσθηση ενός top.

5
Κάνε την να φαίνεται σαν ζακέτα/φόρεμα

Ακόμη ένας ωραίος και κομψός τρόπος να φορέσεις την oversized σάρπα σου είναι να της βάλεις ζώνη στη μέση. Πρόσεξε να είναι το ίδιο μήκος της σάρπας και στις δύο μεριές. Δε θέλουμε να φαίνεται πιο μακριά στη μια μεριά και στην άλλη πιο κοντή γιατί δε θα είναι ωραίο το αποτέλεσμα.

Κάνει το outfit σου να μοιάζει εντελώς διαφορετικό! Μπορείς να την κάνεις να φαίνεται σαν φόρεμα αν είναι αρκετά μεγάλη, και να την συνδυάσεις με τις over the knee boots σου!

Εσύ με ποιο τρόπο θα φορέσεις την oversized σάρπα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending