fbpx

Κύπρος – Πορτογαλία: Ώρα μπάσκετ, ώρα στήριξης της Εθνικής μας!

Σημαντικότατο αγώνα δίνει απόψε (19.00) στο “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία” η Εθνική Μπάσκετ απέναντι στην Πορτογαλία στα πλαίσια της Α’ προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021.

Συγκεκριμένα, στον όμιλο μας πέρα από την Πορτογαλία συμμετέχει και το Λουξεμβούργο, με την ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση, στόχος εφικτός όπως τονίζουν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην Εθνική μας.

Όλες αυτές τις μέρες που προηγήθηκαν του παιχνιδιού η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας έκανε μεγάλες προσπάθειες να προσελκύσει τον κόσμο στο γήπεδο, αφού η παρουσία των φίλων του μπάσκετ και όχι μόνο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

facebook.com/CyprusBasketballFederation

Η Πορτογαλία θεωρείται μια ομάδα του δικού μας βεληνεκούς με τους διεθνείς μας να εκφράζουν την πίστη τους για νίκη.

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμολογήθηκαν στα 5 ευρώ με τα ταμεία και τις εισόδους του γηπέδου να ανοίγουν στις 18.00. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για καλό σκοπό αφού θα πάνε στο Ίδρυμα “Ελπίδα” για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.

Εμείς δεν έχουμε παρά να στηρίξουμε την ομάδα μας στην προσπάθεια που θα κάνει και να ευχηθούμε καλή επίτυχία στην Κύπρο μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending