fbpx

Πανεπιστημιούπολη του Reading: Στους 10 καλύτερους χώρους πρασίνου στο Ην. Βασίλειο!

Η πανεπιστημιούπολη Whiteknights του πανεπιστημίου του Reading έχει ψηφιστεί ως ένας από τους 10 δημοφιλέστερους χώρους πρασίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Whiteknights, που αποτελείται από 130 εκτάρια πανέμορφου πάρκου, ψηφίστηκε ανάμεσα σε περίπου 1.800 χώρους πρασίνου ως ο καλύτερος πανεπιστημιακός χώρος πρασίνου και πήρε το βραβείο People’s Choice Award του 2017 .

Επίσης φέτος Το Πανεπιστήμιο έλαβε το έβδομο Βραβείο Πράσινης Σημαίας (Green Flag) ως μια καλά διατηρημένη και καλά οργανωμένη πανεπιστημιούπολη.

Όλα τα βραβευμένα με τη Green Flag πάρκα και χώροι πρασίνου περιλήφθηκαν σε ετήσια δημοσκόπηση και ζητήθηκε από το κοινό να επιλέξει τους πιο αγαπημένους τους χώρους. Η πανεπιστημιούπολη Whiteknights περιλαμβάνει μια λίμνη, δασικές εκτάσεις και τον ευρύτατα απολαυστικό κήπο Harris.

Το πρόγραμμα απονομής των Green Flag είναι το σημείο αναφοράς και καθορισμού προτύπων για τα πάρκα και τους χώρους πρασίνου στη Βρετανία. Διοικείται από την οργάνωση Keep Britain Tidy.

Ο διευθυντής συντήρησης εγκαταστάσεων στο Πανεπιστήμιο, Steve Boon είπε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε περιληφθεί στους 10 καλύτερους χώρους πρασίνου του  Ηνωμένου Βασιλείου και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που είμαστε η μόνη πανεπιστημιούπολη σ’ αυτό τον καταλόγο. Η πανέμορφη πανεπιστημιούπολη Whiteknights παίζει μεγάλο ρόλο στην προσέλκυση φοιτητών και προσωπικού στο Πανεπιστήμιο του Reading.

Οι ομάδες συντήρησης εργάζονται πολύ σκληρά για να διατηρούν την πανεπιστημιούπολη μας σε πολύ ελκυστική κατάσταση όλο το χρόνο. Γι’ αυτό θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους, κάτι που μας βοήθησε να κερδίσουμε αυτή τη φανταστική αναγνώριση.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πανεπιστήμιο του Reading και τα προγράμματα σπουδών του παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου στην Κύπρο, Global Education Services, στο 22780250

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending