fbpx

Πραγματικό ντέρμπι με νικητή το Πανεπιστήμιο Frederick!

Βραδιά Champions League ήταν η χτεσινή, όμως σίγουρα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Κύπρου απόλαυσαν με την ψυχή τους το παιχνίδι ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Frederick. Νικητές ήταν οι φιλοξενούμενοι (2-3) με το σκορ να κρίνεται κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Φορτσάτα μπήκε στο γήπεδο το Πανεπιστήμιο Frederick που σκόραρε πολύ νωρίς με τον Ζαχαρία Νικολάου που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ευρωπαϊκού, Γιάννη Ευσταθίου και τον πλάσαρε εύστοχα.

Το γρήγορο τέρμα έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση στους φιλοξενούμενους που κυνήγησαν κι άλλο τέρμα. Την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι του Ευρωπαϊκού προσπαθούσαν να κρατήσουν μπάλα και να φανούν απειλητικοί αλλά πέρα από 1-2 ευκαιρίες δεν κατάφεραν κάτι το ιδιαίτερο.

Αντίθετα, ήταν το Frederick που έκανε το 0-2 πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν ο Ζαχαρίας Νικολάου δέχτηκε μπαλιά από τον Κάντζο Γκιβάρα, πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και πλάσαρε στο κενό τέρμα.

Το 2ο ημίχρονο έμελλε να ήταν τελείως διαφορετικό αφού ανήκε σχεδόν εξ ολοκλήρου στο Ευρωπαϊκό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά με στόχο να μειώσουν ενώ οι γαλάζιοι του Frederick επεδίωκαν κυρίως με αντεπιθέσεις να σκοράρουν και 3ο τέρμα για να σκοτώσουν το ματς.

Οι πορτοκαλί του Ευρωπαϊκού μείωσαν σχετικά νωρίς και από εκεί και πέρα κυνήγησαν και την ισοφάριση που ήρθε από τον Αντρέα Γεωργίου (2-2) με κοντινή προβολή.

Πλέον το παιχνίδι ήταν για τα καλά ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι επιδίωκαν την ολική ανατροπή με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν μπροστά για να ξαναπάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Τελικά, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού το Frederick κέρδισε πέναλτι που εκτελέστηκε εύστοχα από το Χρίστο Δημητριάδη (2-3) με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη σε ένα παιχνίδι που πραγματικά καθήλωσε όσους το είδαν.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending