fbpx

YouthFeed #6: Πώς να προωθήσεις το brand σου μέσα από 100 συνεχόμενα Instagram stories;

Επειδή θέλουμε να ενημερώνεσαι για ό,τι νέο παίζει σχετικά με τις εξελίξεις στα social media, για τις καμπάνιες των αγαπημένων σου brands, όπως και για τα trends που υιοθετούν οι νέοι στο εξωτερικό, σου τα μαζέψαμε όλα σε ένα άρθρο για να τα μαθαίνεις από τους πρώτους.

Δες πιο κάτω τι νέο παίζει τις τελευταίες μέρες:

 

1
Πλέον η επιλογή ρούχων είναι υπόθεση… ρομποτικής!

Η e-commerce σελίδα Net-a-Porter, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα, και ήρθε η ώρα να βοηθήσει αποτελεσματικά τους πελάτες της, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης!

Με επένδυση £442 εκ.σε τεχνολογία και στην εξατομίκευση της αγοραστικής εμπειρίας, η Net-a-Porter λανσάρει ένα ρομπότ, το οποίο θα επιλέγει ρούχα ανάλογα με το πού πάει ο πελάτης και τι είδους έξοδος είναι! Επιπλέον, η σελίδα θα παρέχει ακόμα ένα εργαλείο, το οποίο θα προτείνει outfits με βάση άλλα ρούχα, τα οποία έχει επιλέξει ο πελάτης (Retail Gazette).

2
Οι νέοι αγαπούν τα Polls!

Μετά από το λανσάρισμα του διαδραστικού Instagram Story Sticker που μπορείς να δημιουργείς δικά σου polls σε Instagram story, έρχεται και το app Polly. To app Polly σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείς polls, στα οποία οι φίλοι σου μπορούν να απαντήσουν ανώνυμα, φτάνει να τους δώσεις το link μέσω Snapchat (κάτι σαν το Sarahah).

Πολλοί δεν έχουν το app Polly για να δημιουργήσουν polls, αλλά φαίνεται να είναι ενεργοί στο app ως συμμετέχοντες σε polls. Φυσικά η “ανωνυμία” σε τέτοιου είδους app φαίνεται να είναι απαραίτητη! (TechCrunch)

3
Σχεδίασε εσύ το επόμενο Snapchat filter!

Η Google και το Snap συνεργάζονται και ενθαρρύνουν τους νέους να σχεδιάσουν το επόμενο Snapchat lens! Ο διαγωνισμός ονομάζεται #MyFutureMe και έχει ως σκοπό να δείξει στους νέους πως ο “προγραμματισμός” είναι κάτι που εφαρμόζεται στα πράγματα που χρησιμοποιούν και αγαπούν καθημερινά.

Αυτό που έχουν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν ένα geofilter, συνοδευμένο από μια παράγραφο που θα μιλά για το πώς οραματίζονται το μέλλον! Οι 5 φιναλίστ θα συμμετέχουν στο TEDWomen στη Νέα Ορλεάνη, για να ζωντανέψουν τα lenses τους, με τη βοήθεια μηχανικών και αργότερα θα κριθούν από τον CEO του Snapchat (The Verge).

4
Social Chain: Προσέλαβε Director of Happiness!

Το social media agency Social Chain προσλαμβάνει ένα “Director of Happiness and People” για να βοηθήσει τους εργαζόμενους να νιώθουν όμορφα καθημερινά. Η director αναφέρει σχετικά πως κύριο μέλημά της είναι η διατήρηση της “ιδιαιτερότητας” του κάθε ανθρώπου στη Social Chain.

Μερικές από τις δραστηριότητες που καθιέρωσε είναι τα γεύματα Lunch & Learns στα οποία δίνονται συμβουλές αυτοβελτίωσης, τα μαθήματα yoga & meditation και οι εορτασμοί για τα πάντα (από γενέθλια μέχρι εθνικές εορτές). Εσείς θα θέλατε να είχατε ένα “Director of Happiness” στον χώρο εργασίας σας; (Metro)

5
Chipotle: 100 Stories για την προώθηση του queso dip!

H Chipotle χρησιμοποίησε έξυπνα το Instagram για την προώθηση του νέου της dip! Ανεβάζοντας 100 Instagram Stories με θέμα το queso dip στη σελίδα της Chipotle, κάλεσε τους θεατές να δουν και τα 100, ώστε να τους εμφανιστεί ένας κωδικός από emoji, τον οποίο πρέπει να ποστάρουν ως direct message για να μπουν σε κλήρωση. Το completion rate έφτασε το 70-75%!

Επίσης, χρησιμοποίησε και post για την προώθηση του queso, με τον πρώτο που θα έκανε 5 συνεχόμενα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία, με τα γράμματα της λέξης “Q-U-E-S-O”, για να κερδίσει ένα δώρο. Είναι καιρός να δούμε και στην Κύπρο τέτοιους διαγωνισμούς στο Instagram (Thrillist, Adweek)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending