fbpx

5 φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε από τη 13η αγωνιστική!

Με την διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου συνεχίστηκε η διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Μια αγωνιστική που τα είχε κυριολεκτικά όλα: Ανατροπές, ωραία μπαλίτσα, ντέρμπι αλλά και εύκολες νίκες.

Εμείς βρήκαμε και ξεχωρίσαμε 5 φωτογραφίες από τα παιχνίδια που αντικατοπτρίζουν σε μεγάλο βαθμό τι έγινε στα γήπεδα μας και σου τις παρουσιάζουμε.

Δες ποιες είναι πιο κάτω:

 

1
Ανόρθωση – ΑΕΛ (1-1)

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής παίχτηκε μπαλάρα παρά τη συνεχόμενη βροχή. Ανόρθωση και ΑΕΛ διέψευσαν τις προβλέψεις που ήθελαν ένα κλειστό παιχνίδι, αφού και οι 2 ομάδες χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική τους άμυνα.

Eιδικά στο Α΄ημίχρνο η μπάλα πήγαινε συνέχεια πάνω – κάτω. Βέβαια, δεν έλειψαν ούτε οι δυνατές μονομαχίες σε έδαφος αλλά και άερα όπως βλέπεις!

2
ΑΕΚ – Πάφος FC (2-0)

Η ΑΕΚ, ξέροντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι, ήθελε τη νίκη απέναντι στην έκπληξη του φετινού μαραθωνίου για να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Taulemesse και Larena χάρισαν τη νίκη στους κιτρινοπράσινους και πώς να μην χαμογελούν;

3
Δόξα – Ομόνοια (1-2)

Στις νίκες επανήλθε η Ομόνοια μετά από 2 αγωνιστικές πετυχαίνοντας τη 2η εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν της Δόξας χάρη σε 2 τέρματα του William Soares και ενώ βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης όμως ήταν ο Renato Margaca που “σέρβιρε” και τα 2 τέρματα στον αμυντικό του τριφυλλιού. Εδώ ο Πορτογάλος σε ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο!

4
Νέα Σαλαμίνα – Αλκή (2-3)

Από τη μια η Σαλαμίνα συνεχίζει να παραπαίει στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Αλκή νίκησε για πρώτη φορά μετά την 7η αγωνιστική πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Οι κυανέρυθροι πανηγυρίζουν, οι ερυθρόλευκοι προβληματίζουν!

5
Απόλλωνας – Εθνικός Άχνας (3-0)

Επιθετικός μονόλογος για τον Απόλλωνα ήταν το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας με τα 3 τέρματα να φαντάζουν και λίγα στο τέλος. Κεντρικό πρόσωπο όμως του αγώνα ήταν ο Φώτης Παπουλής.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής των γαλάζιων επανήλθε εδώ και μερικές βδομάδες στα γήπεδα μετά από απουσία αρκετών μηνών και χθες σκόραρε το πρώτο του φετινό τέρμα.

Μόλις σκόραρε έτρεξε να αφιερώσει το τέρμα στο γιατρό της ομάδας που ήταν στο πλευρό του!

Εσύ ποια εικόνα ξεχώρισες από τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending