fbpx

5+1 (υποχρεωτικές) καταστάσεις που ζούμε όταν έχουμε γενέθλια ή ονομαστική γιορτή!

Έρχεται και πάλι αυτή η εποχή  που γίνεσαι ένα χρόνο μεγαλύτερος/η, ή -ανάλογα με την ηλικία σου- γιορτάζεις την ονομαστική σου γιορτή!

Ίσως αυτό σε χαροποιεί, αλλά παράλληλα, χρόνο με το χρόνο, κάποιες καταστάσεις αρχίζουν να σε εκνευρίζουν! Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει σε αυτά τα 2 πολύ σημαντικά γεγονότα για ‘σένα, να γίνουν υποχρεωτικά, αφού εσύ είσαι ο/η εορταζόμενος/η και πρωταγωνιστικής της μέρας.

Σίγουρα θα ταυτιστείς με κάποια από αυτά. Πάμε να τα δούμε:

1
Το outfit της μέρας

Είσαι που τα άτομα που εν ξυπνούν τζιαι πολλά εύκολα το πρωί και όπως ξυπνάς, ό,τι βρίσκεις μπροστά σου, φορείς το. Πάεις ακόμα τζιαι με τις φόρμες τζιαι το messy bun σου, άβαφτη τζιαι αχτένιστη/ος. Οι συμφοιτητές σου και οι συναδέλφοι σου εσυνηθίσαν σε…

Τι γίνεται όμως όταν μια που τζιείνες τις μέρες τυχαίνει να είναι η ονομαστική σου γιορτή ή τα γενέθλια σου; Αναγκαστικά, επειδή είναι μία πολύ special μέρα και θα είναι η προσοχή στραμμένη πάνω σου καθ ‘όλη τη διάρκεια της μέρας, πρέπει να φορήσεις κάτι εντυπωσιακό, να στολιστείς και να κοκεταριστείς.

Γι’ αυτό αρκεύκεις να προετοιμάζεσαι μια εβδομάδα πριν για το ποιο εν να εν το πιο ιδανικό outfit για την περίσταση τζιαι πώς εν να κάμεις π.χ. το μαλλί σου.

2
Επιλογή κεραστικού

Μέσα σε τούτον ούλλον τον πανικό για το τι εν να φορήσεις, έρκεται ακόμα κάτι υποχρεωτικό για τούτη τη special μέρα. Κεραστικά για τους φίλους, συναδέλφους, συμφοιτητές (για να τους γλυκάνεις και λλίον)!

Εν πολλά σημαντικό να έχεις κάτι να προσφέρεις μια και όλοι με το που εύχονται θα σου πουν: “Πού εν το κεραστικόν μου;” ή “Τι εν να μας τζιεράσεις;“. Έτσι μια επισκεψούλα στο φούρνο για γλυκά κεράσματα ή σοκολατούες που το supermarket είναι MUST!

Εκτός που το να κεράσεις ένα γλυτζιστικό πρέπει επίσης -αν θα φκείτε- να τα κεράσεις όλα: τα ποτά, το φαΐ στο εστιατόριο κ.λπ. Γι’ αυτό, κανόνισ’ την πούγκα σου που πριν…

Εσύ γιορτάζεις, εσύ πληρώνεις! Αυτό είναι το μότο της μέρας.

3
Αμέτρητες οι ευχές

Η γιορτή ή τα γενέθλια είναι η Παγκόσμια μέρα του “Σε θυμάμαι μόνο όταν γιορτάζεις!“. Αυτή τη ξεχωριστή μέρα αρχίζεις να παίρνεις άπειρες ευχές στο κινητό σου, Facebook, Instagram και άλλα Social Media γιατί -ξαφνικά- σε θυμούνται όλοι για αυτό το σκοπό.

Φυσικά δεν είναι κακό το ότι σε θυμήθηκαν, γιατί δείχνει ότι έστω και σε αυτή τη μέρα, εκάμαν τον κόπο να σου στείλουν. Εσύ όμως είσαι αναγκασμένος να απαντήσεις και στα 100+ μηνύματα, για να να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο και παρεξηγημένο!

4
Το συγγενικό τραπέζι

Έτσι ξαφνικά, χωρίς να το θέλεις, μαθαίνεις ότι εν μπορείς να φκεις με την παρέα σου τζιαμέ που εκανονίσετε, γιατί οι γονιοί σου εκαλέσαν (για άλλη μια φορά χωρίς να σε ρωτήσουν) ούλλο το συγγενολόι!

Εν κανεί που έχεις να δεις συγγενείς που εν μιλιέστε ποτέ Χριστούγεννα και Πάσχα, έπρεπε να βρεθεί αλλό μια μέρα, σωστά;!

Αναγκαστικά λοιπόν, εσύ μεινίσκεις λλίο στο τραπέζι, απλά και μόνο για το φαΐ, ώσπου να έβρεις την ευκαιρία να πεις μια δικαιολογία και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια!

5
Τα δώρα της μέρας

Σε ούλλους μας αρέσκει να μας φέρνουν δώρα και ίσως εν ένα που τα πιο ωραία πράματα της εορταστικής μέρας μας.

Τι γίνεται όμως όταν ένας συγγενής σου επιμένει να ανοίξεις το “τέλειο δώρο που σου έφερε και προς μεγάλη σου έκπληξη (δυσάρεστη) εν μια ζακέτα που… ούτε η γιαγιά σου εν την φορεί;

Αναγκαστικά, σε ούλλα τα δώρα που σου εφέραν, πρέπει να πεις ότι εν τέλεια τζιαι εν παίζουνται… Κατά βάθος εσύ βέβαια, προτιμάς πλέον τωρά που εμεγάλωσες, το δώρο που εν να σου φέρουν να εν λεφτά για να τα αξιοποιήσεις όπως θέλεις! Συμφωνείς;

6
Διοργάνωση party

Τέλος, τι πιο διαδεδομένο και σημαντικό να κάμεις από  ένα εορταστικό πάρτι; Τούτο ισχύει παραπάνω βέβαια για τα γενέθλια. Στην ονομαστική γιορτή με ένα τραπέζι είσαι κομπλέ!

Γενικά όμως τα γενέθλια και οι γιορτές έχουν πολλές διαδικασίες, άγχος και φασαρία μέχρι να σκεφτείς το ιδανικό μέρος, με μουσική και φαγητό, για να πάεις να διασκεδάσεις με την παρέα σου.

Κατά βάθος χαίρεσαι που όλη η προσοχή είναι στραμμένη πάνω σου όσο και να σε αγχώνει και είσαι γεμάτος/η με συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού, ακούγοντας όλες αυτές τις χαρούμενες ευχές!

Ταυτίστηκες με κάποια από τις πιο πάνω καταστάσεις ή βιώνεις κάποια άλλη; Μπορείς να μας απαντήσεις στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending