fbpx

5+1 πρωτότυπα δώρα για τα Χριστούγεννα από eBay & Amazon!

Πλησιάζουν οι γιορτές, ο τζιαιρός που κλαίει η πούγκα μας. Πρέπει να αγοράσεις δώρα σε ένα εκατομμύριο πλάσματα, αλλά δεν ξέρεις ακόμα τι τζιαι πώς; Μην ανησυχείς!

Σου βρήκαμε κάποιες εξαιρετικές πρωτότυπες προτάσεις, για να πάρεις μια ιδέα τουλάχιστον, να ξέρεις πού να κατευθύνεσαι!

                                  Είσαι έτοιμος/η; Πάρε σημειώσεις!

 

1
Μπουκαλο-ποτήρι κρασιού

Γιορτές και ποτό πάνε μαζί. Ένα πρακτικότατο δώρο, σε πολλά επίπεδα.

Κυρίως όμως γλυτώνεις την άσκοπη κίνηση του γεμίσματος του ποτηριού ξανά τζιαι ξανά, γιατί ας μεν περιπαιζούμαστεν, εν είμαστε ούλλοι γυμνασμένοι. Kάποιοι μπορεί να πιαστούμε με τούντην κίνηση.

Μπορείς να κάμεις το όνειρο κάποιου πραγματικότητα, βρίσκοντάς το εδώ.

2
Χριστουγεννιάτικη sexy ποδιά

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να μην εκτιμήσει μια μάμμα τούτη την ποδιά. Πολύχρωμη, πρακτική, μέσα στο πνεύμα των γιορτών. Μεν σου πω εν θα την φκάλλει που πάνω της.

Αν σε ενδιαφέρει, υπάρχει εδώ.

3
Χριστουγεννιάτικα νυχτικά

Εν τόσο χαριτωμένα, που σίγουρα θα τα εκτιμούσε η κοπέλα σου ή μια φίλη σου. Έσσιει τόσα σχέδια, φρόντισε μόνο να μεν θκιαλέξεις το πιο χωρκάτικο.

Δες τα όλα εδώ.

4
Μπλούζα στο “εορταστικό” πνεύμα

Κατάλληλη μπλούζα για δώρο σε κάποιον που δεν είναι τζιαι πολλά ενθουσιασμένος με το όλο κλίμα των Χριστουγέννων.

Ιδανική για να φορεθεί παραμονή πρωτοχρονιάς σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι στο οποίο εσύ πάεις με το ζόρι τζιαι δεν έσιεις καμία διάθεση να κοινωνικοποιηθείς με τόσο κόσμο που εν συμπαθείς.

Υπάρχει εδώ.

5
Χριστουγεννιάτικη στολή για το κατοικίδιο σου

Για ποιο λόγο να μην κάμεις τζιαι στο κατοικίδιο σου ένα δωράκι να μπει στο πνεύμα; Ή στο κατοικίδιο ενός φίλου σου;

Αυτή η καταπληκτική στολή θα ενθουσιάσει σίγουρα και το δικό σου σκυλάκι, τζιαι επίσης μπορείς να το βλέπεις να την φορεί τζιαι να περιφέρεται στο σπίτι, φκάλλοντας το βίντεο τζιαι περιπαίζοντας το!

Μπορείς να το βρεις εδώ.

6
Παντόφλες

Ψάχνεις κάποιο τρόπο να πεις του άλλου ότι θέλουν ξύρισμα τα πόδια του, αλλά θέλεις να είσαι τζιαι όσο πιο διακριτικός γίνεται; Τούτο είναι το ιδανικό δώρο.

Κρατά τα πόδια του ζεστά τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αλλά ταυτόχρονα περνά του τζιαι ένα υποσυνείδητο μήνυμα πως εν τζιαιρός να γνωριστεί με το ξυραφάκι.

Δες τις εδώ.

Εσύ ποιο θα ήθελες να σου κάμουν δώρο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending