fbpx

5+1 ταινίες που αξίζει να δεις τον Δεκέμβριο στα K-Cineplex!

Δεκέμβριος. Ο μήνας των Χριστουγέννων, ο πρώτος μήνας του χειμώνα και ιδανικός μήνας για καλές ταινίες και σινεμά.

Γι’ αυτό το τελευταίο, το σινεμά και τις ταινίες, το K-Cineplex φρόντισε να φέρει κοντά σου μερικά από τα καλύτερα blockbuster της χρονιάς για να αποτελέσουν την καταλληλότερη παρέα για ‘σένα που λατρεύεις το σινεμά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 5+1 ταινίες που αξίζει να δεις αυτό το μήνα στα K-Cineplex παγκύπρια.

Δες ποιες είναι:

 

1
Star Wars: The Last Jedi

Το 2ο μέρος της τριλογίας Star Wars sequel μετά το Star Wars: The Force Awakens του 2015 έρχεται στις 14 Δεκεμβρίου και υπόσχεται δράση από άλλο κόσμο, όπως συνήθισε η σειρά τους φίλους της!

Έχοντας κάνει τα πρώτα βήματα της στον κόσμο των Jedi, η Rey ενώνει τις δυνάμεις της με το Luke Skywalker σε μια περιπέτεια που θα ξεκλειδώσει μυστικά από το παρελθόν!

May the Force be with you!

2
Thrillers (What happened to Monday, Marrowbone)

2 θρίλερ ικανά να σου προκαλέσουν εφιάλτες λίγες μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα φέρνουν κοντά σου τα K-Cineplex.

To “What Happened to Monday” μας μεταφέρει στο 2043 όταν η Γη υποφέρει από υπερπληθυσμό. Οι κυβερνήσεις αποφασίζουν αυστηρή πολιτική ενός παιδιού σε κάθε οικογένεια όταν η Karen Settman πεθαίνει πάνω στη γέννα των 7 παιδιών της.

Ο παππούς τους αποφασίζει να δώσει στο καθένα το όνομα μιας μέρας της βδομάδας για να βγαίνουν έξω από το σπίτι τη μέρα του ονόματος τους. Όλα αυτά μέχρι τη μέρα που χάνονται τα ίχνη της Δευτέρας!

Ένας νεαρός άντρας με τα 4 αδέλφια του, που κράτησαν μυστικό το θάνατο της μητέρας τους για να μείνουν μαζί, στοιχειώνονται από κάποιον που μένει στο ίδιο σπίτι μαζί τους. Αυτό είναι το Marrowbone, το θρίλερ που θα σε καθηλώσει!

3
The Greatest Showman

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του P. T. Barnum και πώς αυτός δημιούργησε το τσίρκο “Τhe Barnum & Bailey”, η ταινία “The Greatest Showman” είναι η ιστορία ενός ανθρώπου που από το τίποτα δημιούργησε ένα υπερθέαμα που έγραψε ιστορία.

Πρωταγωνιστούν οι Hugh Jackman και Zac Efron. Πρεμιέρα στα K-Cineplex παγκύπρια θα κάνει στις 28 Δεκεμβρίου.

4
Pitch Perfect 3

Έχοντας νικήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, οι Bellas έχουν πλέον πάρει ξεχωριστούς δρόμους όταν αποφασίζουν να ενωθούν ξανά, για μια τελευταία φορά, για ένα μουσικό διαγωνισμό. Σε αυτή τους την προσπάθεια όμως έχουν αντίπαλο ένα συγκρότημα πολύ πιο έμπειρο!

H μουσική κομεντί κάνει πρεμιέρα στα K-Cineplex στις 28 Δεκεμβρίου.

5
Insidious: The Lasy Key

Στις 4 Ιανουαρίου στα K-Cineplex κάνει πρεμιέρα ένα από τα πιο ανατριχιαστικά θρίλερ της χρονιάς, το Insidious: The Last Key.

Σε αυτή τη ταινία η παραψυχολόγος δρ. Elise Rainier έρχεται αντιμέτωπη με τους δαίμονες της, αυτή τη φορά μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η τέταρτη ταινία του Insidious υπόσχεται ένα ταξίδι στον κόσμο του υπερφυσικού που θα συναρπάσει τους φίλους των ταινιών τρόμου!

Για περισσότερα κινηματογραφικά νέα αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K-Cineplex πάτα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending