fbpx

5 must-have χειμωνιάτικα κομμάτια για να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Επιτέλους, κρύο, βροχή, όλα σε μια πιο χειμερινή διάθεση και είναι κάτι που μας αρέσει. Ωραίο και το καλοκαίρι, δε λέμε, αλλά έχει και ο χειμώνας τα καλά του (γούστα είναι αυτά ????).

Βγάλε από την γκαρνταρόμπα σου τις ζακέτες, τα πλεκτά, τα σακάκια και ό,τι άλλο χειμωνιάτικο έχεις για να δεις τι χρειάζεσαι για τη φετινή σεζόν!

Εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα αγοράς για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα must-have items για τον χειμώνα. 

Δες τα εδώ: 

1
Παλτό

Ό,τι πιο άνετο και ό,τι πιο μοντέρνο και stylish παίζει τώρα για τον χειμώνα. Συνδύασε το με sneakers, jeans για ένα πιο casual look, και βάλε το με πουκάμισο και για ένα πιο επίσημο ντύσιμο.

Βρες το εδώ

2
Bomber Jacket

Εμείς είμαστε μεγάλοι fans του bomber jacket, εσύ; Ένα ωραίο χρώμα όπως χακί, βυσσινί, μαύρο ακόμη και σε μπλε χρώμα (σκούρο) μπορεί να κάνει το outfit σου εκπληκτικό. Είναι το ιδανικότερο σακάκι για όλους τους άντρες, αλλά και για τις γυναίκες.

Βρες το εδώ

3
Hoodies

Εσύ που είσαι πιο αθλητικός τύπος και σ’ αρέσουν αυτά, μπορείς να γεμίσεις την γκαρνταρόμπα σου με hoodies. Υπάρχουν διάφορα στυλ σε φούτερ που μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα.

Βρες το εδώ

4
Ζιβάγκο

Είναι ό,τι πιο κομψό για να φορέσει ένας άντρας. Και για όσους νομίζουν ότι το ζιβάγκο κάνει για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας, κάνουν λάθος. Αν βάλεις το denim jacket σου από πάνω θα δημιουργήσεις ένα πολύ νεανικό και trendy look!

Βρες το εδώ

5
Chelsea Boots

Τα αγαπημένα μας chelsea boots, είναι must-have για τον χειμώνα. Σε επόμενο μας post θα σου δείξουμε και πώς να τα συνδυάσεις. Γι’ αυτό αν δεν έχεις, ούτε λόγος αν θα μπεί στην wish-list σου, εννοείται!

Βρες το εδώ 

Εσύ ποια κομμάτια θα επιλέξεις να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending