5+1 βήματα που θα σε βάλουν αμέσως σε χριστουγεννιάτικο mood!

shoegaloutintheworld.com/tumblr.com

Μιας και μπήκε ο χειμώνας σιγά-σιγά, αρχίσαμε και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα! 

Σε αυτό το άρθρο έχω να σου προτείνω μερικά απλά και καθημερινά tips που θα σε βάλουν στο πνεύμα των γιορτών και σε χριστουγεννιάτικο mood!

Δες πιο κάτω:

 

1Αdvent Calendar

harpersbazaar.com

Το advent calendar είναι από τα αγαπημένα μου πράγματα για την περίοδο των Χριστουγέννων. Υπάρχουν εκατοντάδες στην αγορά και σε διάφορες τιμές, έτσι ώστε να επιλέξεις το ιδανικότερο!

Το γεγονός ότι θα ανοίγεις κάθε μέρα και άλλο παρυθαράκι από το advent calendar σου, θα σε κάνει να νιώθεις σαν μικρό παιδί που ανυπομονεί να ανοίξει το δώρο του καθώς θα σε κάνει να ανυπομονείς περισσότερο για τη μέρα των Χριστουγέννων!

2Χριστουγεννιάτικη μουσική στο αυτοκίνητο

Φτιάξε ένα cd με τα αγαπήμένα σου χριστουγεννιάτικα τραγουδία ή κατέβασέ τα στο κινητό σου και βάζε τα να παίζουν καθώς οδηγάς.

Έτσι, το χριστουγεννιάτικο πνεύμα θα σε συντροφεύει παντού!

3Στόλισμα δέντρου και σπιτιού με φίλους 

home-designing.com

Aν δεν έχεις ήδη στολίσει το χριστουγεννιάτικο σου δέντρο ή το σπίτι γενικότερα, μην το καθυστερείς άλλο.

Αν δεν είναι το πιο σημαντικό είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις για να σε βάλει σε χριστουγεννιάτικο mood. Το στολισμένο σπίτι θα κάνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι cozy και γιορτινή. Γι’αυτό στόλισε το όσο πιο σύντομα μπορείς!

Για να γίνει ακόμη πιο γιορτινή η όλη κατάσταση, προσκάλεσε τους φίλους σου για να το στολίσετε μαζί!

4Baking session 

iheartnaptime.net
iambaker.net

Διοργάνωσε ένα baking session με τους φίλους σου. Προσκάλεσε τους για να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα cookies, cupcakes και σοκολατάκια.

Δες εδώ τη συνταγή για πεντανόστιμα cupcake σοκολάτας!

5Χριστουγεννιάτικο ρόφημα 

dizzybrunette3.com

Μεταμόρφωσε ένα τυπικό καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα όπως τους αρμόζει για την περίοδο των γιορτών.

Θα σε κάνει και εσενά να νιώσεις πιο festive και θα το απολαύσεις πιο πολύ, αλλά θα το εκτιμήσουν πολύ και οι καλεσμένοι σου!

Μπορείς να αγοράσεις χριστουγεννιάτικα φλιτζάνια,marshmallows και candy canes και να μετατρέψεις τα ροφήματα σου σε χριστουγεννιάτικα!

dizzybrunette3.com
radiantrachels.com

Δες εδώ συνταγές για εύκολα χριστουγεννιάτικα ροφήματα!

6Spread the love

youtube.com

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτή την περίοδο, είναι να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι είναι Χριστούγεννα!

Είναι γιορτή αγάπης και η μαγική αυτή ατμόσφαιρα των γιορτών τα κάνει όλα πιο ξεχωριστά. Έτσι, φρόντισε να μην αφήνεις τίποτα και κανένα να σου χαλάει τη διάθεση, αλλά ούτε εσύ να χαλάς την διάθεση των άλλων.

Όμως φρόντισε να κρατήσεις αυτή τη διάθεση όσο μπορείς κατά τη διάρκεια του χρόνου. Μπορεί να είναι και ένας από τους στόχους σου για το 2018!

Εσύ τι θα κάνεις για να νιώσεις το χριστουγεννιάτικο πνεύμα;