fbpx

Κυνηγά τις ελπίδες του για τον τίτλο το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Τη νίκη με 67-36 πανηγύρισε χτες το Πανεπιστήμιο Κύπρου επί του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάκτηση του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών την τελευταία αγωνιστική.

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε η αποφασιστικότητα των γηπεδούχων να καθαρίσουν νωρίς το παιχνίδι με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να λήξει 18-7.

Πανομοιότυπη ήταν η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να είναι καλύτερο, αλλά το Ευρωπαϊκό να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μείνει κοντά στο σκορ. Έτσι το ημίχρονο έληξε 33-16.

Στο τρίτο δεκάλεπτο και με το νικητή να έχει, σε μεγάλο βαθμό, κριθεί οι μπλέ του Κυριάκου Αδάμου έριξαν λίγο το ρυθμό τους.

Την ίδια ώρα οι καλαθοσφαιρίστριες του Ευάγγελου Κώστα προσπαθούσαν για το καλύτερο δυνατό, με την διαφορά όμως να παραμένει σε διψήφιο αριθμό (46-24).

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα με αποτέλεσμα να παιχτεί ανοιχτό μπάσκετ. Αυτό μαρτυρούν και τα στατιστικά του αγώνα αφού ήταν και το πλέον παραγωγικό μιας και σημειώθηκαν συνολικά 33 πόντοι.

Δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικά στην εξέλιξη του παιχνιδιού με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να παίρνει τη νίκη και πλέον να ελπίζει σε στραβοπάτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας την τελευταία αγωνιστική για να πάρει τον τίτλο (αν αυτό νικήσει το ΤΕΠΑΚ).

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κυριάκος Αδάμου): Θεοδοσίου Μ., Ιωάννου Λ., Τζιαμαλή Μ., Αθανασίου Ν., Μύθιλου Ε., Νεοκλέους Α., Αναξαγόρου Α.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Ευάγγελος Κώστα): Μιχαήλ Γ., Γεωργίου Ε., Κλόκκαρη Π., Μουσκάλλη Α., Ζένιου Ρ., Αγαθαγγέλου Ρ., Παιζανού Ε.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending