fbpx

YouthFeed #7: Το Μουσείο Παγωτού (που δεν είναι μουσείο) δημιούργησε Instagrammable εμπειρίες!

Επειδή θέλουμε να ενημερώνεσαι για ό,τι νέο παίζει σχετικά με τις εξελίξεις στα social media, για τις καμπάνιες των αγαπημένων σου brands, όπως και για τα trends που υιοθετούν οι νέοι στο εξωτερικό, σου τα μαζέψαμε όλα σε ένα άρθρο για να τα μαθαίνεις από τους πρώτους.

Δες πιο κάτω τι νέο παίζει τις τελευταίες μέρες:

 

1
Τα brands κτίζουν μακροχρόνιες σχέσεις με influencers!

Ολοένα και περισσότερα brands αφήνουν τους influencers να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν ολόκληρα projects από posts, μιας και επιδιώκουν να έχουν μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους. Με αυτή την τακτική, τα brands θα δημιουργήσουν αληθινούς brand ambassadors και καλύτερη ποιότητα content.

Παραδείγματα της τακτικής αυτής, αποτελεί η σχέση της Johnson & Johnson με την influencer Joy Cho, η οποία σχεδίασε επιδέσμους για το brand! Επίσης, το retail store CoverGirl ζήτησε από influencers να δημιουργήσουν ελεύθερα το δικό τους μακιγιάζ στα καταστήματα και να το ποστάρουν στα κανάλια τους (Adweek).

2
Birchbox: Απαντώντας στα mentions, αύξησε τις πωλήσεις!

Το Birchbox, βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να μεγαλώσει τις πωλήσεις του μέσω των social media! Συγκέντρωσε αρκετά άτομα και τους ανέθεσε να απαντούν σε κάθε αναφορά (mention) του Birchbox στα Social Media, κατά την ημέρα του “Customer Appreciation Day” που καθιέρωσε το brand!

Τα 40 άτομα που προέρχονταν από διάφορα τμήματα του Birchbox, συγκεντρώθηκαν σε ένα δωμάτιο για να απαντήσουν στους πελάτες, με εξατομικευμένα μηνύματα, και να τους συστήσουν προσφορές, με βάση το ιστορικό αγορών τους. Τα αποτελέσματα ήταν να αυξηθεί κατά 211% η κίνηση στη σελίδα του brand, και τα έσοδα από τα Social Media κατά 55% (Glossy).

3
Jet.com: Ένα περιτύλιγμα ίσως αυξήσει τις πωλήσεις!

Το e-commerce grocery shop Jet.com λανσάρει μια σειρά από private label προϊόντα, τα οποία όχι μόνο θα κοστίζουν φθηνότερα, αλλά θα έχουν μια cool και ελκυστική εμφάνιση.

Η Jet αναφέρει πως δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό των συσκευασιών και πιστεύει πως αυτό θα φέρει αρκετές παραγγελίες! Η νέα σειρά προϊόντων θα ονομάζεται Uniquely J.

Για να δούμε αν αυτή η μικρή, αλλά ελκυστική αλλαγή, θα κερδίσει τους Millennials και θα αυξήσει τις πωλήσεις (CNN)!

4
Snapchat: Εμφανίζει AR art σε προορισμούς από όλο τον κόσμο!

To Snapchat πρωτοτυπεί για άλλη μια φορά εμφανίζοντας γιγάντια baloon-animals στην οθόνη του κινητού, χάρη στην τεχνολογία AR!

Η τέχνη του γνωστού pop artist Jeff Koons εμφανίζεται σε γνωστές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως στο Bellagio Hotel στο La Vegas και στο Sydney Opera House.

Παρόλο που το Instagram έχει κερδίσει έδαφος, το Snapchat συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με νέα features (TechCrunch)!

5
Museum of Ice Cream: Instagrammable εμπειρίες για τους επισκέπτες!

Το Museum of Ice Cream στο San Francisco στην πραγματικότητα… δεν είναι μουσείο. Είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε σε άδειους χώρους καταστημάτων και προσφέρει Instagrammable εμπειρίες, τις οποίες δεν είχες φανταστεί ποτέ!

Η θεματική αυτή έκθεση αποτελείται από χρωματιστούς και φωτεινούς χώρους, όπου ο κάθε ένας τους έχει ένα θέμα, όπως για παράδειγμα το δωμάτιο με τον μονόκερο ή άλλο με μια πολύχρωμη πισίνα!

Το σίγουρο είναι πως οι Millennials ενθουσιάζονται με τα χρώματα και τα Ιnstagrammable σκηνικά, καθιστώντας έτσι το Museum of Ice Cream ένα must-visit χώρο (NYMag)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending