fbpx

Ζήστε το #FirstCrystalMiracle στη First Boutique!

Στις 14 Δεκεμβρίου στις 19.00, η First Boutique φέρνει το πνεύμα των Χριστουγέννων με… κρυστάλλινο στυλ!

Αυτή τη σεζόν ο απόλυτος προορισμός μόδας στην Κύπρο, θα πραγματοποιήσει το Χριστουγεννιάτικο event του σε συνεργασία με την 3F Group, ένα πολυτελή προορισμό για είδη διακόσμησης σπιτιού καθώς προσφέρει πάνω από 50 παγκοσμίως διάσημα brands, τα οποία αποτελούν τους κύριους δημιουργούς τάσεων στον υπέροχο κόσμο της πολυτέλειας.

Η 3F Group προσφέρει ατελείωτες επιλογές από μοναδικά κομμάτια με τα οποία θα στολιστεί η First Boutique για την πολυαναμενόμενη βραδιά! Το Χριστουγεννιάτικο αυτό event θα μας παρασύρει με ένα συνδυασμό από μόδα, τέχνη και φυσικά μια wine-and-dine εμπειρία!

Με τα πιο high-end brands, την πολυτελή κρυστάλλινη διακόσμηση, τα εκλεπτυσμένα ποτά και τις υπέροχες γαστρονομικές δημιουργίες από τον διάσημο, βραβευμένο με Michelin-Star, Chef Stéphane Vaittinadane από το Παρίσι, η βραδιά σίγουρα θα μετατραπεί σε ένα πάρτι πολυτέλειας!

Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν εκλεκτή σαμπάνια από το BuyTopWine.com, ένα elite online κατάστημα που προσφέρει κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά με άψογη υπηρεσία παράδοσης.

Επίσης, οι καλεσμένοι θα γευτούν τα πιο εξαιρετικά ορεκτικά και τσιμπήματα από το Gourmet Limassol, μία από τις κορυφαίες μπουτίκ τροφίμων του νησιού, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα φανταστικό whiskey tasting, και φυσικά όλα αυτά σε μια μαγική ατμόσφαιρα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, και τις πιο εντυπωσιακές κρυστάλλινες δημιουργίες που υπάρχουν στο νησί! Θα μείνει αξέχαστο σε όλους το FirstCrystalMiracle στην Κύπρο!

Το event στηρίζει η Cal Creative Communication.

Ραντεβού στις 14 Δεκεμβρίου στην First Boutique (Ιάκωβου Τομπάζη 1, 3107, Λεμεσός. Τηλ.: 70001151, +357 25354417).

www.firstbtq.com

https://www.facebook.com/firstbtq/

https://www.instagram.com/firstbtq/

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending