fbpx

Greater Nicosia 2021: Σχεδίασε το επίσημο λογότυπο & διεκδίκησε βραβεία!

Έχεις ταλέντο στο σχεδιασμό ή/και τη δημιουργία πρωτότυπων σχεδίων και λογοτύπων; Πιστεύεις πως έχεις μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη ιδέα;

Σχεδίασε το “Official Greater Nicosia 2021 Logo” και διεκδίκησε ένα πακέτο διακοπών για 2 άτομα, προσφορά της Top Kinisis! 

Η Αγλαντζιά, η Λευκωσία και ο Στρόβολος συνεργάζονται για να κερδίσουν τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας για το 2021! Μπορείς να σχεδιάσεις το λογότυπο που θα γίνει το πιο ορατό και αναγνωρίσιμο σύμβολο της καμπάνιας;


Μάθε περισσότερα για το LOGO DESIGN COMPETITION εδώ!


Θα δοθεί επίσης Βραβείο Κοινού

Ο νικητής του Facebook poll θα κερδίσει μία κονσόλα Nintendo Switch, προσφορά της G3 Great Games Ltd.

Όσοι ψηφίσουν στο Facebook poll θα συμμετέχουν σε κλήρωση για gift bags από την G3 Great Games Ltd, με συλλεκτικά δώρα από Lego, Assassin’s Creed, Final Fantasy, Far Cry Primal, South Park, The Sims και άλλα.

Στοιχεία που πρέπει να λάβεις υπόψη

Η ευρύτερη αστική περιοχή της Λευκωσίας είναι ιδιαίτερη, με ξεχωριστή προσωπικότητα: είναι διαιρεμένη, αυθεντική, με πλούσια ιστορία, με αντιθέσεις, με τα καλά της και τα κακά της, αλλά και με μια κρυφή προοπτική για το μέλλον: τους νέους της!

Το “Greater Nicosia 2021” θέλει να γίνει μια ανοικτή και δυναμική καμπάνια για να αποκτήσουν πιο δυνατή φωνή οι νέοι ώστε να μετατρέψουν τις δυσκολίες σε ευκαιρίες, να αποκτήσουν δεξιότητες για εργοδότηση, και να αυξήσουν τις διασυνδέσεις τους με την Ευρώπη και τον κόσμο!

Μάθε περισσότερα για το LOGO DESIGN COMPETITION εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending