fbpx

Ανακάλυψε τι σου επιφυλάσσει η βραδιά με τη νέα Limited Edition Absolut Uncover!

Η Absolut Vodka, με τη δημιουργικότητα πάντοτε στον πυρήνα της, παρουσιάζει τη φετινή εορταστική Limited Edition φιάλη της, την Absolut Uncover.

Το φετινό λαμπερό design είναι εμπνευσμένο από τη μαγεία του φωτεινού νυχτερινού ουρανού, τα αστέρια και τα πυροτεχνήματα, που αποτυπώνονται στο αστραφτερό περιτύλιγμα της συσκευασίας, καλώντας μας να ανακαλύψουμε τις άπειρες στιγμές που μπορούν να μεταμορφώσουν οποιαδήποτε βραδιά σε γιορτή.

Η Absolut Uncover συναρπάζει με το εκθαμβωτικό της περιτύλιγμα, που με μια απλή κίνηση αποκαλύπτει ένα μαγικό μπουκάλι, ένα τελετουργικό που σηματοδοτεί την απόλυτη στιγμή που ξεκινάει η διασκέδαση αντικατοπτρίζοντας τις άπειρες δυνατότητες που… “ξεδιπλώνονται” όταν αρχίζει μια βραδιά.

Η Absolut Uncover μας ενθαρρύνει να εξερευνήσουμε όλες τις στιγμές που πιθανόν να επιφυλάσσει για εμάς και τους φίλους μας η βραδιά και να αφεθούμε στη μαγεία τους.

Πίσω από το λαμπερό περιτύλιγμα της Absolut Uncover, κρύβεται η ίδια γνήσια βότκα Absolut. Μια βότκα που φτιάχνεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά: το χειμερινό σιτάρι που καλλιεργείται στα εύφορα χωράφια γύρω από το Åhus και το καθαρό, κρυστάλλινο νερό της περιοχής, και -αντίθετα από άλλες βότκες- δεν περιέχει καθόλου επιπρόσθετη ζάχαρη.

Η σύνθεσή της είναι άλλωστε αυτή που της προσφέρει τη χαρακτηριστική μοναδική της γεύση: πλούσια, γεμάτη και σύνθετη, ωστόσο απαλή και μεστή.

Με έμπνευση τις απρόσμενες πιθανότητες που κρύβει μια βραδιά, η Absolut δημιούργησε για τις φετινές γιορτές 4 signature cocktails με ιδιαίτερα υλικά και μας καλεί να τα δοκιμάσουμε στο σπίτι μαζί με φίλους.

Absolut Soda

1 μέρος Absolut
3 μέρη σόδα
4 φέτες λάιμ
1 φέτα αγγουράκι
1 κλωναράκι μέντα

Βάζουμε τη βότκα σε ένα ποτήρι, στύβουμε μέσα τις δυο φέτες λάιμ και προσθέτουμε πάγο. Γεμίζουμε το υπόλοιπο με σόδα και στολίζουμε με δυο φέτες λάιμ, τη μέντα και το αγγουράκι.

Spicy Absolut Mule

2 μέρη Absolut
1⁄5 κ.γ. χυμό λάιμ
Ginger Beer
1⁄5 κ.γ. Πράσινη Καυτή Σάλτσα
1 φέτα λάιμ

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα χάλκινο ποτήρι (mule cup), προσθέτουμε πάγο και στολίζουμε με φέτες λάιμ.

Absolut Winter Drop

1 μέρος Absolut
1 μέρος χυμό λεμόνι
1 μέρος Triple Sec
Μείγμα κανέλας και ζάχαρης
1 φέτα μήλο

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ γεμάτο πάγο και χτυπάμε μέχρι να παγώσουν. Σουρώνουμε το μείγμα σε παγωμένο σφηνάκι – στο στόμιο του οποίου έχουμε ήδη τοποθετήσει περιμετρικά το μείγμα κανέλας και ζάχαρης – και στολίζουμε με μια φέτα μήλο.

Salty Sea Breeze

2 μέρη Absolut
1 μέρος χυμό γκρέιπφρουτ
3 μέρη χυμό κράνμπερι
Αλάτι
Ξύσμα γκρέιπφρουτ

Γεμίζουμε ένα ποτήρι τύπου “highball” με πάγο, το οποίο έχουμε ήδη ετοιμάσει παγώνοντάς το και διακοσμώντας το με αλάτι, περιμετρικά, στο στόμιο. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά και στολίζουμε με λίγο ξύσμα γκρέιπφρουτ.

Η Absolut Vodka στην Κύπρο αντιπροσωπεύεται και διανέμεται από την Tempo Beverages Cyprus LTD.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending