Νέα σειρά Gliss Fiber Therapy με Omegaplex!

Η Επανάσταση στην Επανόρθωση μαλλιών: Προστασία Μεγάλης Διάρκειας & Βελτιωμένη Ποιότητα μαλλιών

Η νέα σειρά GLISS FIBER THERAPY με OMEGAPLEX® φέρνει για πρώτη φορά στο σπίτι, την Επαναστατική Τεχνολογία Plex που αποτελεί την ιδανική λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά! Αυτή η νέα σειρά χάρη στην πρωτοποριακή φόρμουλά που διαθέτει, επανορθώνει τους  σπασμένους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, για να ενδυναμώσει τη δομή για βελτιωμένη συνοχή. Η ποιότητα των μαλλιών ανανεώνεται και η ίνα της τρίχας προστατεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μελλοντικές φθορές.

Η συχνή χρήση προϊόντων styling ή βαφών, προκαλεί σπάσιμο των δεσμών στο εσωτερικό της τρίχας, απορρυθμίζοντας την εσωτερική τους δομή. Η λύση έρχεται από το Gliss, τον ειδικό στην επανόρθωση των μαλλιών. Το νέο FIBER THERAPY ME OMEGAPLEX®, προσφέρει πρώτo την τεχνολογία Plex στο σπίτι και υπόσχεται προστασία μεγάλης διάρκειας, αφού τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, αναδομούν την τρίχα και αναζωογονούν την ποιότητα των μαλλιών.

Μαζί με το Σαμπουάν και το Conditioner για καλύτερο ξέμπλεγμα, η νέα σειρά Gliss περιλαμβάνει το καινοτόμο Repair-In- Oil Spray, το οποίο κάνει τα μαλλιά λαμπερά και απαλά. Απλά ανακινήστε το μπουκάλι για να ενεργοποιήσετε την Τεχνολογία OMEGAPLEX® και τη θρεπτική δράση του ελαίου. Η σειρά ολοκληρώνεται με τη Μάσκα Επανόρθωσης για περιποιητική φροντίδα για τα μαλλιά.

Η σειρά Gliss FIBER THERAPY αναλυτικά:

Gliss FIBER THERAPY Σαμπουάν, 400ml

Αναδόμηση των δεσμών της τρίχας και προστασία που διαρκεί ενάντια σε μελλοντικές  θορές. Για ορατά βελτιωμένη ποιότητα μαλλιών.

Gliss FIBER THERAPY Conditioner, 200 ml

Για τέλειο ξέμπλεγμα μαλλιών, αναδόμηση των δεσμών της τρίχας και προστασία μεγάλης διάρκειας.

Gliss FIBER THERAPY Μάσκα Επανόρθωσης, 300 ml

Αναδόμηση των δεσμών στην ίνα της τρίχας. Πολυτελής φροντίδα για τα μαλλιά σας. Gliss

FIBER THERAPY Repair-in- Oil Spray, 100 ml

Έλαιο 2-φάσεων για λάμψη και απαλότητα. Εντατική Περιποίηση χωρίς ξέβγαλμα.