fbpx

«CHOOSE HOPE»: H μπλε μυτούλα συνεχίζει να μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά!

Δυναμικά συνεχίζεται η εκστρατεία «Choose Hope» που πραγματοποιεί ο Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center και αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού για τη στήριξη των δράσεων του που επικεντρώνονται στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών. Κεντρικό στοιχείο της εκστρατείας είναι οι μπλε μυτούλες που συμβολίζουν την ελπίδα και την ευαισθησία προς τα παιδιά.

Η εκστρατεία αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό, το οποίο με μια απλή χειρονομία αγάπης, φορώντας μια μπλε μυτούλα, έγινε φορέας και πολλαπλασιαστής του μηνύματος «Choose Hope». Οι μπλε μυτούλες διατίθενται μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου στα ταμεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και στο περίπτερο του “Hope for Children“ στην Παραμυθούπολη, στη συμβολική τιμή των €2. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να αναρτήσουν επίσης τη φωτογραφία τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #ChooseHopeCy ενδυναμώνοντας περαιτέρω το μήνυμα της εκστρατείας.

Η εκστρατεία, που πραγματοποιείται με την στήριξη των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Διαχρονικού Χορηγού του «Hope for Children», και της Action Global Communications.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending