fbpx

Κάνε τα φρύδια σου να φαίνονται υπέροχα με 2 απλά βήματα!

Ένα από τα πιο συχνά πράγματα που προβληματίζονται οι γυναίκες στο μακιγιάζ τους είναι πώς να κάνουν τα φρύδια τους.

Η αλήθεια είναι ό,τι μέχρι να ανακαλύψω με ποιο τρόπο πρέπει να “ζωγραφίζεις” ή να “γεμίσεις” ένα φρύδι, πέρασα από πολλά στάδια.

Γι’ αυτό και πιο κάτω σου έχω 2 απλά βηματάκια και προϊόντα που έγιναν η ρουτίνα μου και πολύ πιθανόν να ταιριάξουν και σε ‘σένα.

Αν προτιμάς τα φρύδια σου να είναι πιο bold και μπορείς να τα υποστηρίξεις εννοείται go for it! Εγώ προτιμώ το πιο “natural” το οποίο επικρατεί πολύ φέτος!

Δες εδώ:

1
Σχεδίασε τα

Χρησιμοποιώ το NYX micro brow pencil που είναι ιδανικό για όσες δεν έχουν πολλά κενά και θέλουν να δώσουν σημασία στη λεπτομέρεια. Για όσες κοπέλες έχουν μεγαλύτερα κενά θα πρότεινα να δοκιμάσετε κάτι σε gel μορφή και εφαρμογή με πινέλο.

Οι κινήσεις μας πάντα απαλές, ξεκινώ από το κάτω μέρος και σχηματίζω μια ανάλαφρη γραμμή από μπροστά προς πίσω.

Συνεχίζω με το πάνω μέρος, αλλά όχι απο την αρχή του φρυδιού. Από την μέση περίπου ξεκινώ και προχωρώ δημιουργώντας τη γωνία μου, η οποία πρέπει να προσέξω να μην είναι μυτερή, αλλά περισσότερο καμπυλωτή.

Και μένει μόνο το μπροστινό μέρος, που το αφήνω πολύ πιο “φυσικό”. Κάνω πολύ ανάλαφρες κάθετες γραμμές, σχεδιάζοντας το ελάχιστα.

2
Σφράγισέ τα με gel

Τελειώνω με το gel που θα μου κρατήσει το σχήμα για ώρες. Χρησιμοποιώ από τη L’oreal το brow artist plumper, χωρίς κάποιο χρώμα. Είναι πολύ σημαντικό βήμα για να σιγουρευτούμε πως οι τριχούλες δεν πετάνε όπου να ‘ναι.

Εσύ θα κάνεις τα φρύδια σου πιο bold
ή θα τα αφήσεις πιο natural;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending