fbpx

KYPWELL:​ Γλυκός καθαρισμός με Gentle Cleansing Foam!

Η Kypwell, ένα μοναδικό brand ευεξίας, βασίζεται σε σταθερές αρχές και αξίες: φυσικές, οργανικές πρώτες ύλες που παράγονται τοπικά, με παραδοσιακές κυπριακές ολιστικές φόρμουλες βοτάνων που συνδυάζονται προσεκτικά με τις τελευταίες γνώσεις και τεχνολογίες, σεβασμός προς τη φύση και το φυσικό τρόπο ζωής και αποφυγή parabens, SLS, PEGs, συνθετικών αρωμάτων, χρωστικών ουσιών, σιλικόνης, πετροχημικών και
σκληρών χημικών.

Ένα από τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που αφιερώνει η εταιρεία στη δημιουργία κάθε προϊόντος της, είναι και το Kypwell Gentle Herbal Cleansing Foam: ένας μοναδικά απαλός αφρός καθημερινού καθαρισμού, ο οποίος περιέχει φυτικούς σαπονίτες, καθώς και φυτικές πολυφαινόλες και φλαβονοειδή τα οποία δρουν ως αντιοξειδωτικοί και αντιφλεγμονώδεις παράγοντες, αφήνοντας την επιδερμίδα πεντακάθαρη, φυσική και αναζωογονημένη.

Η ολιστική δράση που τον χαρακτηρίζει οφείλεται στην ενίσχυσή του με βότανα όπως καλέντουλα, κυπαρίσσι, πλαντάκο, χαμομήλι, ζαμπούκο, γεράνι και λεβάντα.

Απολαύστε τον ελαφρύ, πλούσιο αφρό που θα σας χαρίζει κάθε πρωί και βράδυ το Gentle Herbal Cleansing Foam της Kypwell, καθώς και την απαλότητα, ισορροπία και βαθιά αίσθηση καθαριότητας που θα αφήνει στην επιδερμίδα σας!

Εμπνευστείτε και εσείς από τον φυσικό τρόπο ζωής που προάγει η Kypwell, η οποία δημιουργεί προϊόντα που στοχεύουν στην προσωπική αρμονία και ισορροπία σε σχέση με τη φύση και το περιβάλλον.

Βρείτε τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://kypwell.com/, στο κέντρο Kypwell στη Λεμεσό (οδός Ατρειδών 10, Γερμασόγεια) και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 008351 & 25 105585.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending