fbpx

Πες αντίο στο μακρύ καρέ και καλωσόρισε το haircut που θα επικρατήσει το 2018!

Κάθε εποχή έχει το δικό της στυλ και μόδα. Αυτό ισχύει και για τα μαλλιά μας. Τα περισσότερα haircuts διαρκούν για πολύ λίγο διάστημα να είναι στη μόδα.

Είναι αλήθεια πώς το lob κυριαρχεί εδώ και πολύ καιρό. Το μακρύ καρέ κούρεμα είναι in-fashion το τελευταίο διάστημα. Το haircut αυτό έχουν υιοθετήσει γνωστά ονόματα όπως Lucy HaleLauren Conrad και Selena Gomez.

Brit Morin

Παρόλα αυτά το lob απέχει κατά πολύ από την τελειότητα. Σύμφωνα με την Jen Atkins, γνωστή και ως η hairstylist της Kendall Jenner, της Khloe Kardashian, της Jessica Alba και αρκετών fashion bloggers (Camila Coelho, Aimee Song) το τέλειο haircut δεν πρέπει να είναι ούτε μακρύ ούτε κοντό.

RestShameAndLove

Το haircut που θα επικρατήσει δε χρειάζεται ούτε πολύ χρόνο ούτε πολύ κόπο για να ευπαρουσίαστο. Συγκεκριμένα, μπορείς να το χαρακτηρίσεις και ως ένα επιμελώς ατημέλητο look! 

Selena Gomez

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κόψτε μια καλή φράντζα και αρχίστε να “ανακατεύετε” τα μαλλιά σας, απλώς στεγνώνοντας με το πιστολάκι προς όλες τις κατευθύνσεις. Ισιώστε μόνο την φράντζα».

Προσθέτει: «Νομίζω πως μια βαριά φράντζα είναι πολύ ωραία και θα σας τραβήξει μακριά από το lob που φεύγει από τη μόδα».

Instagram: kristinabazan
Instagram: lilyaldridge
EcstasyCoffee
Instagram: negin_mirsalehi
therighthairstyles.com

Πηγή Έμπνευσης: http://www.newside.gr

Εσύ τι λες;
Θα δοκιμάσεις το νέο, εύκολο και στυλάτο haircut των celebrities;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending