fbpx

5 εντυπωσιακά κυπριακά Ιnstagram accounts που θα θες να ακολουθείς από σήμερα!

To scroll down στο Instagram έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια της μέρας μας . Αυξάνονται και πληθύνονται τα accounts, με αποτέλεσμα να έχουμε τουλάχιστον 1000 άτομα να ακολουθούμε.

Ποια όμως είναι τα κυπριακά accounts που πρέπει να ακολουθούμε; Γιατί ως γνωστόν, “παπούτσι που τον τόπο σου τζιαι ας εν τζιαι χαλασμένο.

Μόνο χαλασμένα δεν είναι τα πιο κάτω accounts, τα οποία είναι άξια θαυμασμού, μιας και οι εντυπωσιακές τους φωτογραφίες μας “κόβουν” την ανάσα!

Δες τα αγαπημένα κυπριακά accounts που σου βρήκα:

 

1
@bezandros

Never forget to find some time for the things you love most ! #photography #nightphotography #lightpainting #firepainting #firetrail #fireball #orbit #stunning

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andronikos Zanti (@bezandros) στις

#raindrops #redsky #cloudformations

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andronikos Zanti (@bezandros) στις

#rusty #windows #explore #abandonedplaces #shapes #repetitions #vereggariahotel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andronikos Zanti (@bezandros) στις

Με το παρατσούκλι αυτό, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι ο Ανδρόνικος Ζαντής, παρά μόνο όταν δει τις ερασιτεχνικές του φωτογραφίες, που όμως δείχνουν επαγγελματικές: Φύση, εγκαταλελειμμένα σπίτια, είναι μερικά από τα θέματα που τον εμπνέουν. Έτσι, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως οι Κύπριοι έχουν ταλέντο στη φωτογραφία!

Τι και αν είναι φοιτητής μαθηματικών;! Φαίνεται να το έχει ψάξει με τη φωτογραφία, γι’ αυτό όλες του οι φωτογραφίες σχεδόν παριστάνουν στιγμές της καθημερινότητας, με λιτότητα, αλλά και λάμψη ταυτόχρονα.

2
@georgegoesaround

Τι πιο αντιπροσωπευτικό username από το Ο Γιώργος Γυρίζει;! Ο Γιώργος Ροτσίδης έχει ήδη ταξιδέψει τον κόσμο και με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram μας δίνει λίγη γεύση από την περιπετειώδη ζωή του.

Βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τις φωτογραφίες του είναι η δόση χιούμορ. Keep going George!!

3
@cyprus_locations

Good morning sunshine ☀️ •

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cyprus • Κύπρος • Кипр (@cyprus_locations) στις

Secret paths of old town ???? • #cyprus_locations_larnaka #beautifuldestinations #larnaca #oldcity #citystreets #streets #beauty #natgeotravelpic #natgeocreative #nationalgeographic #cyprus #vsco #vscotravel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cyprus • Κύπρος • Кипр (@cyprus_locations) στις

Μιλώντας για κυπριακά Instagram accounts, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε αυτό το λογαριασμό, που στόχο έχει την ανάδειξη της κυπριακής φύσης, κουλτούρας και όχι μόνο.

Όπως λέει και το τραγούδι: “Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου“… Αυτό ακριβώς το αίσθημα στοχεύει να μας μεταφέρει ο συγκεκριμένος λογαριασμός.

Με φωτογραφίες που αγκαλιάζουν την ψυχή σου με αγαλλίαση και χρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις σου, αυτός ο λογαριασμός είναι ο πλέον must follow για να μην ξεχνάς τι θα πει ΚΥΠΡΟΣ!

4
@thefellatwins

Αν πεινάς και θες έμπνευση για το τι θα μαγειρέψεις, οι αδελφές Fella θα σε καθοδηγήσουν. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αρχίσεις να τις ακολουθείς και να χαζέψεις τα αμαρτωλά ντόνατς, τη λαχταριστή cheesy garlic pizza και βεβαίως τα πασίγνωστα kolokasi hot dog buns!

Οι food bloggers, αν και φοιτήτριες στη βιοεπιστήμη τροφίμων στη Γλασκόβη, δεν ξεχνούν τι θα πει κυπριακή κουζίνα.

Γι’ αυτό, μέσα από τις συνταγές τους, μας ταξιδεύουν σε μυρωδιές, που μόνο ένας λάτρης του φαγητού μπορεί να εκτιμήσει. Τις συνταγές τους μπορείς να τις βρεις στην ιστοσελίδα famagusta.news

5
@nic_athinis

#nofilter #Memi #lake #Sunday #exploring #xyliatos #abandoned #abandonedplaces #mine #Cyprus #CyOpp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nick_athinis (@nick_athinis) στις

…soon… #Norway???????? #northernlights #Auroraborealis #Tromsø # #Breathtaking #OMG ????????????⛺✈????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nick_athinis (@nick_athinis) στις

#Greece is a beautiful, beautiful country ???????? ????‍♂️ #nofilter #Livadia #CyOpp #LiveLoughTravel #ExploreDreamDiscover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nick_athinis (@nick_athinis) στις

Αν διψάς για στιγμές περιπέτειας αλλά και χαλάρωση, οι φωτογραφίες του Νικόλα Αθίνη θα σε “ξεδιψάσουν” σίγουρα.

Φόντο το Βόρειο Σέλας, κοντινή λήψη σε παλιά vespa και άλλες μαγευτικές φωτογραφίες, που σου δίνουν κίνητρο να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να αρχίσεις να ζεις!

ΝΑΙ, οι Κύπριοι έχουν ταλέντο στο Instagram. Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις, παρά να τους ακολουθείς και να πάρεις λίγη έμπνευση και για το δικό σου Instagram account!

Εσένα ποιο σου άρεσε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending