fbpx

Ρωτήσαμε 5 άτομα από διαφορετικές χώρες για τα χειρότερα Χριστούγεννα τους!

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο γλυκιά, χαρούμενη και “μπλα μπλα…” γιορτή του χρόνου. Αυτά τα ακούμε, τα λέμε και τα πιστεύουμε.

Παρ’ όλ’ αυτά, δεν είναι κάθε Χριστούγεννα τo ίδιo ωραία και συναρπαστικά. Υπάρχουν και φορές που παρακαλάς να τα ξεχάσεις και να μην ασχοληθείς καθόλου.

5 άτομα από 5 διαφορετικές χώρες μοιράστηκαν αυτή την αξέχαστη εμπειρία μαζί μας!

1
Xumara Agayeva: Αζερμπαϊτζάν

  • “Tα χειρότερα Χριστούγεννα ήταν πριν λίγα χρόνια όταν τα πέρασα μόνη μου με τη μαμά μου σπίτι. Όλοι οι φίλοι μου έλειπαν από το Μπακού, οπότε δεν είχα παρέα και αναγκαστικά έμεινα σπίτι με τη μαμά μου. Τουλάχιστον, είχα ποτό σπίτι και με παρηγορούσε. Είπαμε ότι αγαπάω τη μαμά μου, αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να περάσω και όλη τη μέρα μαζί της…”

2
Gulfina Sultanova: Ρωσία

  • Ήμασταν Ρωσία και σκεφτόμασταν με τους φίλους μου τι να κάνουμε τα Χριστούγεννα. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε σε ένα απομακρυσμένο χωριό στα βουνά με σκοπό να ανέβουμε την κορυφή του βουνού όπου περιττό να πω πως η θερμοκρασία ήταν -21°C (αλλά αυτή είναι αρκετά καλή θερμοκρασία για εμάς). Κλείσαμε ένα ωραίο σπιτάκι και ήμασταν έτοιμοι για τη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια μας.
    Φτάνοντας στο χωριό, όχι μόνο η θερμοκρασία άγγιζε τους -30°C, αλλά και το χιόνι, μας εμπόδιζε στο να περπατήσουμε. Επίσης, το σπιτάκι που νοικιάσαμε ήταν χάλια, χωρίς ρεύμα, χωρίς έπιπλα χωρίς φαΐ. Για να ζεσταθούμε, ανάψαμε φωτιά στο τζάκι (που ευτυχώς υπήρχε). Να μην πολυλογώ, δεν βγήκαμε από το σπίτι λόγω του κρύου και κάπως έτσι, περάσαμε τα Χριστούγεννα
    .”

3
Χριστιάνα Λουκά: Κύπρος

  • Τα χειρότερα Χριστούγεννα τα πέρασα στην Πολωνία. Ξέρω ακούγεται παράξενο να λέω την Πολωνία για τα χειρότερα. Και όμως ήταν… Λοιπόν, περπατούσαμε με την παρέα μου σε ένα μονοπάτι της φύσης, κάτασπρο από το χιόνι. Όλα καλά, μέχρι που η αδελφή μου με πήρε στις πλάτες της και με άφησε απότομα κάτω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στραμπουλίξω το πόδι μου και να πρέπει να περπατήσω χιλιάδες μέτρα για να πάμε σπίτι. Ένιωθα και χάλια γιατί όλοι μου οι φίλοι με κουβαλούσαν, ώστε να πάμε πιο γρήγορα. Στο τέλος, αφού πήγαμε σπίτι, περάσαμε τη μέρα μέσα, αφού δεν μπορούσα να περπατήσω και ήταν κάπως μονότονα…

4
Cristina Carmanu: Μολδαβία

  • Όταν ήμουν πιο μικρή κανονίσαμε με τους φίλους μου, μετά το οικογενειακό τραπέζι να βγούμε έξω, σε ένα κλαμπ. Όταν το είπα στους γονείς μου, μου απαγόρευσαν να πάω γιατί υποτίθεται ήμουν μικρή, και όχι έτοιμη για να πάω σε τέτοιο τόπο. Έτσι, κλείστηκα στο δωμάτιο μου κλαίγοντας και περνώντας την υπόλοιπη νύχτα κάπως έτσι… Χάλια δηλαδή!

5
Dani Henares Gonzalez: Ισπανία

  • Πέρασα τα χειρότερα Χριστούγεννα σε ένα fast-food. Όλοι μου οι φίλοι πήγαν στη Μαδρίτη για να τα περάσουν μαζί, ενώ εγώ αναγκάστηκα να δουλέψω σχεδόν 24ωρο ξοδεύοντας τις ώρες μου σε burger και πατάτες. Αφού σχόλασα από τη δουλειά πολύ κουρασμένος, πήγα για ύπνο, χωρίς να έχω δύναμη να κάνω κάτι συναρπαστικά χριστουγεννιάτικο.”

Αν και εσύ έζησες άσχημα Χριστούγεννα να σκέφτεσαι πως δεν είσαι μόνος!

Τα πιο πάνω άτομα, που προέρχονται από διαφορετικό μέρος της Γης, είχαν αντίστοιχη εμπειρία με εσένα.

Το θέμα είναι να προσπαθήσεις κάθε Χριστούγεννα να τα ζεις όσο καλύτερα και αξέχαστα μπορείς, με ξεχωριστούς ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις και εσύ ξεχωριστός!

Εσένα πότε ήταν τα χειρότερα σου Χριστούγεννα και γιατί;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending