fbpx

5 τρόποι για να φορέσεις τις thigh high boots σου αυτή τη σεζόν!

Σιγά–σιγά μπαίνουμε σε χειμερινό mood! «Κάνει κρύο, άρα καιρός για δύο»; Όχι απαραιτήτως, φτάνει φυσικά να έχεις για συντροφιά, τις thigh high boots σου, ένα από τα πιο hot trends της σεζόν!

Τις λατρεύω αυτές τις μπότες και ποια όχι άραγε; Ο λόγος; Καταρχάς, είναι τόσο όμορφες και κομψές και επίσης κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά (όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου)!

Το καλύτερο είναι ότι μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ! Βέβαια πάντα εξαρτάται πώς θα το συνδυάσεις!

Γι’ αυτό κι εγώ σήμερα θα σου δείξω 5 ιδέες για το πώς να συνδυάσεις τα outfits σου με τις thigh high boots σου αυτή τη σεζόν!

Δες εδώ:

1
Casual look

Αν θέλεις να είσαι, ταυτόχρονα, άνετη και στυλάτη μπορείς να τις φορέσεις πάνω από τα μπλε jeans και μια απλή και μονόχρωμη μπλούζα.

Συνδύασε από πάνω με ένα παλτό ή ένα plaid/checked blazer (super-hot trend της σεζόν), για να παραμείνεις ζεστή!

2
“Rock” your style

Όπως είπα και στην αρχή, ένας από τους λόγους που αγαπώ αυτές τις μπότες, είναι γιατί μπορείς να τις φορέσεις -σχεδόν- με όλα σου τα ρούχα!

Αν προτιμάς να δημιουργήσεις ένα πιο rock style, μπορείς να τις φορέσεις με την “Metallica” t-shirt σου, shorts και δικτυωτό καλσόν και ένα denim jacket από πάνω.

3
Stay “cozy”

Ναι, εννοείται πως μπορείς να τις συνδυάσεις πανεύκολα και με το αγαπημένο σου oversized sweatshirt ή με το knitted φόρεμά σου, τονίζοντας την μέση σου φορώντας μια όμορφη ζώνη. Έτσι θα νιώθεις άνετη, ζεστή και θα είσαι super – stylish ταυτόχρονα!

4
“Addicted” to leather

Συνδύασε τις thigh high boots με μια mini δερμάτινη φούστα, ένα δερμάτινο παντελόνι/κολάν ή ακόμη και με δερμάτινο φόρεμα.

Εννοείται μην ξεχνάς ποτέ τα αξεσουάρ, γιατί μπορούν να απογειώσουν το look σου! Δοκίμασε λοιπόν να προσθέσεις στο outfit σου είτε κλασικά είτε πιο statement αξεσουάρ. Θα μου άρεσε να δω το συγκεκριμένο outfit σου με baker boy hat!

5
Midi skirt style

Φόρεσε τις λατρεμένες thigh high μπότες σου με την midi φούστα σου για να κάνεις το outfit σου ακόμη πιο μοναδικό και stylish!

Θα ξεχωρίσεις όπου και αν πας με αυτό το outfit, σου το υπογράφω. Προτίμησε αν θα βάλεις φούστα σε πιο στενή γραμμή να έχει σκίσιμο μπροστά.

Με ποιο τρόπο θα συνδυάσεις εσύ τις thigh high boots σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending