Το Posh Boutique γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του μαζί σου!

Το πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα Posh στη Λεμεσό που απευθύνεται καθαρά σε άντρες με κύρος, δυναμισμό και μοναδικό στυλ σε προσκαλεί στο 1st year Anniversary Cocktail Party την Κυριακή 17/12.

Το κατάστημα αν και έχει ανακαινιστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, παραμένει να κυμαίνεται στις ίδιες τιμές που το έμαθε εδώ και ένα χρόνο τώρα το κοινό του, μιας και το πλέον moto του “quality is not always expensive” το κάνει πιο ξεκάθαρο από ποτέ.

Στο Posh έχει τη δυνατότητα κανείς να επιλέξει μέσα από μια τεράστια γκάμα Brands που προέρχονται από χώρες που φημίζονται για τα εργοστάσια ρουχισμού που διακατέχουν όπως Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία.

Τα stylish κομμάτια τα οποία αναδεικνύουν το χαρακτήρα του κάθε άντρα τόσο στην καθημερινότητά του, όσο και σε πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, όπως αυτή του γάμου του, είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος με το που εισέλθει στο χώρο αυτό.

Την Κυριακή από νωρίς το πρωί, στο Cocktail Party, το Posh υπόσχεται ένα πολύ όμορφο happening με εκπλήξεις και φυσικά το 40% έκπτωση δεν μπορεί με τίποτα να περάσει απαρατήρητο.

Για περισσότερες πληροφορίες: