fbpx

Diva Boutique: Η ανανεωμένη boutique που κάνει πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη!

Είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη ξεκινήσει να κάνεις τα ψώνια σου για να βρεις τα τέλεια looks για τις γιορτές. Γι’ αυτό κι εγώ σου προτείνω να πας στο καταπληκτικό κατάστημα Diva Boutique στη Λεμεσό και σου υπόσχομαι ότι θα απολαύσεις τις αγορές σου!

Το Diva Shoes έχει ανανεωθεί, άλλαξε όνομα κι έγινε Diva Boutique, μιας και στη συλλογή με τα παπούτσια έχουν προστεθεί ρούχα και αξεσουάρ. Εκεί μπορείς να βρεις πραγματικά ό,τι θέλεις, και να δημιουργήσεις όποιο outfit φαντάζεσαι!

Το καλύτερο είναι πως η Diva Boutique έχει και το δικό της online shop στο www.divaboutique.eu, όπου μπορείς να βρεις όλα τα προϊόντα. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα θα προσέξεις ότι έχουν ήδη βάλει προσφορές σε αρκετά από τα κομμάτια.

Αν θες να πάρεις επιπλέον έκπτωση 20% σε όλα τα κομμάτια, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τον κωδικό ‘TRENDS20′ πριν την ολοκλήρωση της αγοράς σου.

Το κατάστημα προσφέρει δωρεάν delivery σε όλη την Κύπρο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς αν δεν μένεις κοντά στη Λεμεσό, αφού η εξυπηρέτηση είναι πολύ εύκολη μέσω του online shop. Δεν είναι τυχαίο που μέσω του online shop της Diva Boutique κάνουν τις αγορές τους γυναίκες από όλη την Ευρώπη. Ρίξε μια ματιά στο www.divaboutique.eu και θα καταλάβεις.

Δες εδώ 4 από τα αγαπημένα μου outfits:

1
Sexy look

Οι μπότες που τελειώνουν πάνω από το γόνατο – οι over the knee boots – είναι must-have για ακόμα μια χρονιά. Μπορείς να τις φορέσεις πάνω από το τζιν σου ή με ένα mini φόρεμα όπως έκανα εγώ.

Κατ’ ακρίβεια αυτό που φοράω είναι ένα τέλειο πλεκτό παλτό, του οποίου έκλεισα τα κουμπιά και το έκανα να φαίνεται σαν φόρεμα. Από μέσα πρόσθεσα ένα άσπρο πουκάμισο με ruffles, επειδή ήθελα να φωτίσω το όλο outfit.

Αυτό είναι το τέλειο look για να βγεις το βράδυ και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Βρες όλο το look εδώ και βάλε τον κωδικό TRENDS20′ για 20% έκπτωση! 

2
Classic look

Το συγκεκριμένο striped σετ – παντελόνι και μακρύ αμάνικο blazer – ταιριάζει απόλυτα με το άσπρο ruffled πουκάμισο και τα εντυπωσιακά μανίκια που έχει. Ο συνδυασμός τους κάνει το όλο look να δείχνει πολύ κομψό.

Τα χρυσά αξεσουάρ συνδυάστηκαν τέλεια με το outfit, αλλά και με το χρυσό κούμπωμα που έχει επάνω η τσάντα.

Αυτό είναι ένα look το οποίο μπορείς να φορέσεις για να πας το πρωί στο γραφείο, το βράδυ για φαγητό και γενικά όπου και να το βάλεις θα δείχνεις πολύ στυλάτη και κομψή!

Βρες όλο το look εδώ και βάλε τον κωδικό TRENDS20′ για 20% έκπτωση! 

3
Rock look

Οι sock boots είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends για το 2017, αλλά και για το 2018 φυσικά! Μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για όλες τις περιστάσεις.

Στο συγκεκριμένο look επειδή ήθελα να δείχνω πιο rock, τις συνδύασα με το ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι μου, με τις άσπρες γραμμές στο πλάι. 

Για top επέλεξα άσπρο πουκάμισο, για να κάνω το outfit πιο κομψό και θηλυκό. Το δερμάτινο σακάκι είναι το ιδανικό πανωφόρι για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο rock outfit!

Βρες όλο το look εδώ και βάλε τον κωδικό TRENDS20′ για 20% έκπτωση! 

4
Βραδινό look

Αυτό το look είναι από τα αγαπημένα μου. Είναι ένα εντυπωσιακό outfit το οποίο μπορείς να φορέσεις το βράδυ, αλλά και στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Συνδύασα τη μαύρη δερμάτινη φούστα που έχει σκίσιμο μπροστά, με δαντελωτό μακρυμάνικο bodysuit. Μπορεί να είναι ένα total black outfit, αλλά η διαφορετική υφή του κάθε κομματιού που φοράω το κάνουν να φαίνεται πιο ιδιαίτερο. 

Τα χρυσά κρεμαστά σκουλαρίκια και η μικρή μαύρη clutch bag ταίριαξαν απίστευτα με το όλο look.

Βρες όλο το look εδώ και βάλε τον κωδικό TRENDS20′ για 20% έκπτωση! 

 

Ακολούθησε τη Diva Boutique για να βλέπεις όλες τις νέες παραλαβές!
Facebook  ||  Instagram
Οnline shop: www.divaboutique.eu
Η Diva Boutique βρίσκεται στην οδό Παναγίας Ευαγγελίστριας 72A, Κάτω Πολεμίδια, στη Λεμεσό.

Εσύ ποιο look θα προτιμήσεις τώρα τις γιορτές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending