fbpx

Πήγαινε στην πρεμιέρα του “Star Wars: The Last Jedi” στο Κ-Cineplex Λευκωσίας και απόλαυσε τις ειδικές προσφορές!

Τρελαίνεσαι για καλές ταινίες; Σου αρέσουν οι ταινίες φαντασίας; Είσαι φαν των ταινιών “Star Wars”;

Τότε, τα K-Cineplex είναι ο καταλληλότερος προορισμός για ‘σένα αφού φέρνουν κοντά σου την ταινία “Star Wars: The Last Jedi”!

Πότε;

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

Πού;

Στο K-Cineplex Λευκωσίας.

Τιμή εισόδου; 

Όσοι παρευρεθούν στην πρεμιέρα της 14ης Δεκεμβρίου στο K-Cineplex Λευκωσίας και μόνο και πάνε ντυμένοι σαν χαρακτήρας Star Wars θα πληρώσουν €7 αντί  €9, που είναι η αρχική τιμή του εισιτηρίου.

Special Tip

Στο K-Cineplex Λευκωσίας θα υπάρχουν cosplayers (καλλιτέχνες ντυμένοι σαν χαρακτήρες Star Wars) για να σε βάλουν περισσότερο στο πνεύμα της ταινίας.

Η ταινία “Star Wars: The Last Jedi” είναι η 2η ταινία της τριλογίας Star Wars sequel μετά το Star Wars: The Force Awakens (2015) και συνολικά η 8η ταινία του γνωστού franchise.

Έχοντας κάνει τα πρώτα βήματα της στον κόσμο των Jedi, η Rey ενώνει τις δυνάμεις της με το Luke Skywalker σε μια περιπέτεια που θα ξεκλειδώσει μυστικά από το παρελθόν!

Το “Star Wars: The Last Jedi” υπόσχεται δράση από ένα άλλο κόσμο, όπως ακριβώς μας συνήθισε το franchise από το 1977 και την πρώτη ταινία!

Ντύσου λοιπόν σαν χαρακτήρας Star Wars, πήγαινε στην πρεμιέρα της ταινίας “Star Wars: The Last Jedi” στο K-Cineplex Λευκωσίας και απόλαυσε την ταινία με την ειδική έκπτωση στο εισιτήριο σου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη βραδιά αλλά και τις υπόλοιπες προβολές από τα K-Cineplex παγκύπρια πάτα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending