fbpx

Sophia: Φτιάξτε το δικό σας χριστουγεννιάτικο στεφάνι με την botanical stylist!

Ένα γιορτινό workshop με την botanical stylist Σοφία Χαραλάμπους Οι μέρες των Χριστουγέννων μας βάζουν σε ένα γιορτινό mood και δεν φοράμε μόνο εμείς τα καλά μας αλλά και οι προσωπικοί μας χώροι.

Ντύστε γιορτινά το σπίτι και άλλους αγαπημένους σας χώρους με το δικό σας χειροποίητο χριστουγεννιάτικο στεφάνι.

Η botanical stylist Σοφία Χαραλάμπους μας καλεί σε ένα γιορτινό workshop στο κατάστημά της, στην οδό Θεοφάνους Θεοδότου 30 στη Λευκωσία, για να γνωρίσουμε την διαδικασία για να φτιάξουμε το δικό μας στεφάνι.

Χρησιμοποιώντας, όπως πάντα, υλικά από την φύση, μοιράζεται με τον κόσμο τα δικά της tips και δημιουργικά concepts, καθοδηγώντας τους να ετοιμάσουν στεφάνια που ταιριάζουν στο δικό τους στιλ και χώρο.

«Το έντονο ενδιαφέρον του κοινού για τα φυσικά υλικά, μου έδωσε την ιδέα να μοιραστώ μαζί τους την εμπειρία της δημιουργίας ενός χειροποίητου στεφανιού και γιατί όχι να τους καλέσω να φτιάξουν το δικό τους με την δική μου καθοδήγηση και βοήθεια.

Η όλη διαδικασία της δημιουργίας τους βοηθά να χαλαρώσουν, να αναπτύξουν το ταλέντο και την φαντασία τους και να έρθουν πιο κοντά στην φύση και τα υλικά της», αναφέρει σχετικά.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 12:30.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες στα social media:
Facebook   ||   Instagram
τηλ.: 99417970

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending