fbpx

5 πρωτότυπα παιχνίδια ενηλίκων για να παίξεις σε χριστουγεννιάτικο party!

Χριστούγεννα και γιορτές σημαίνουν επιστροφή στο σπίτι, στολισμένα δεντράκια, δώρα καθώς και όμορφες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς. Χριστούγεννα επίσης σημαίνουν party με μπόλικο παιχνίδι!

Σήμερα θα σου δώσουμε πρωτότυπες ιδέες για το πώς να οργανώσεις το ιδανικό χριστουγεννιάτικο party ενηλίκων, ώστε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και να γίνεις “the talk of the town” ως ο καλύτερος οικοδεσπότης.

Δες πιο κάτω τι σου προτείνουμε:

1
Christmas drinking to the bottom

24sata.hr

Για αυτό το παιχνίδι χρειάζεσαι άφθονο αλκοόλ και πολλή φαντασία! Χρησιμοποίησε όλα τα αλκοολούχα ποτά που έχεις στο σπίτι για να κάνεις ένα κοκτέιλ, που μάλλον δεν θα αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις και αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός!

  • Τοποθέτησε το δημιούργημα σου στη μέση του τραπεζιού και στη συνέχεια πάρε χαρτί και πένα ώστε να καταγράψεις τις ερωτήσεις που θα γίνουν μετέπειτα.
  • Σκέψου έξυπνα και δημιουργικά για τη μορφή των ερωτήσεων που θα συμπεριλάβεις στο παιχνίδι! Μπορείς να τις χωρίσεις σε κατηγορίες, όπως για παράδειγμα θάρρος ή αλήθεια, ώστε ο παίχτης να έχει τη δυνατότητα επιλογής.
  • Έπειτα πάρε ένα διάφανο μπολ και ρίξε μέσα άσπρα χαρτάκια διπλωμένα, στα οποία θα αναγράφονται όλα τα ονόματα των παιχτών.
  • Και τώρα ώρα για δράση! Αφού καθίσετε όλοι σε κύκλο μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Ο πρώτος στη σειρά τραβάει ένα χαρτάκι και ερωτάει το άτομο που το όνομα του βρισκόταν γραμμένο εκεί, μία ερώτηση της επιλογής του. Αν αυτό που ερωτήθηκε ο παίχτης ισχύει τότε πρέπει να πιει ένα σφηνάκι.
  • Ο παίχτης που θα πιει τα περισσότερα σφηνάκια είναι αναγκασμένος να πιει το κοκτέιλ που τοποθετήθηκε στην αρχή του παιχνιδιού στη μέση! Έπειτα πρέπει να απαντήσει σε μία, οποιαδήποτε ερώτηση θέλουν να του κάνουν οι υπόλοιποι παίχτες.

2
Παντομίμα – All time classic 

dissolve.com

Η παντομίμα πάντα θα έχει την τιμητική της, μόνο που αυτήν την φορά θα τη δοκιμάσουμε λίγο διαφορετικά.

  • Για το παιχνίδι αυτό πρέπει να μοιραστείτε σε δύο ομάδες με ίδιο αριθμό παιχτών, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στον χώρο.
  • Έχοντας υπόψη σας ορισμένες χριστουγεννιάτικες ταινίες που έχουν παρακολουθήσει όλοι οι παίκτες, η κάθε ομάδα επιλέγει ποιος θα την αντιπροσωπεύσει σε κάθε γύρο. Ο επιλεγόμενος στέκεται μπροστά από όλους και προσπαθεί να δείξει με τις κινήσεις του σώματος του, καθώς και με τις εκφράσεις του (χωρίς να μιλήσει), ποια σκηνή χριστουγεννιάτικης ταινίας προσπαθεί να μιμηθεί μέσα σε διάρκεια ενός λεπτού.
  • Η ομάδα που θα σημειώσει τις λιγότερες νίκες οφείλει να κεράσει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε συμφωνηθεί μεταξύ ηττημένων και νικητών.

3
Δώρα παντού!

az616578.vo.msecnd.net

Θα χρειαστεί ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο για αυτό το παιχνίδι, το οποίο θα γεμίζει με χριστουγεννιάτικα στολίδια, αλλά και μικρά δωράκια ή άδεια κουτιά τυλιγμένα με περιτύλιγμα.

  • Θα είναι ένα δεντράκι υπερφορτωμένο γεμάτο εκπλήξεις! Οι καλεσμένοι σου θα μπορέσουν να ψαχουλέψουν το δέντρο και να μαζέψουν μέχρι 3 τυλιγμένα δωράκια, οτιδήποτε περιέχει μέσα είναι δικό τους, ακόμα και τα άδεια κουτιά!
  • Μην ξεχάσεις στο τέλος της βραδιάς να δώσεις δώρα σε αυτούς που υπήρξαν τόσο άτυχοι ώστε δεν βρήκαν σε κανένα κουτάκι μικρό θησαυρό!
  • Έπειτα, τράβηξε φωτογραφίες με τα χαμογελαστά πρόσωπα των φίλων σου μαζί με τα μικρά δωράκια τους! Βάλε την σε ένα κάδρο και βάλε στόχο κάθε χρονιά το δεντράκι και τα δώρα να μεγαλώνουν!

4
Χριστουγεννιάτικες μεταμφιέσεις!

plus.google.com

Αυτό το παιχνίδι έχει επίσης να κάνει με δώρα, αφού την περίοδο των Χριστουγέννων συνεχώς προσφέρουμε!

  • Σε αυτήν την περίπτωση ένας από την παρέα θα αναλάβει να υποδυθεί τον ρόλο του Άγιου Βασίλη και παραμονή των Χριστουγέννων θα τοποθετήσει δώρα κάτω από το δέντρο. Οι μοναδικοί που θα γνωρίζουν ποιος είναι ο εποχιακός Άγιος Βασίλης θα είναι αυτός που θα τον υποδυθεί και ο οικοδεσπότης του σπιτιού.
  • Στο πάρτι των Χριστουγέννων θα δοθούν μερικά στοιχεία και ορισμένοι γρίφοι στους καλεσμένους, ώστε να προσπαθήσουν να καταλάβουν ποιος ντύθηκε στα κόκκινα, κατέβασε λευκή γενειάδα και μοίραζε δώρα. Εν τω μεταξύ ο “δράστης” θα κινείται ανάμεσα στους ανυποψίαστους καλεσμένους και θα προσπαθεί να θολώσει τα νερά.
  • Αυτός που θα ανακαλύψει το πραγματικό πρόσωπο του Άγιου Βασίλη θα κερδίσει άφθονο αλκοόλ και το μεγάλο δώρο της βραδιάς.

5
Χριστουγεννιάτικο καραόκε

salem.org

Γιατί η μουσική δεν πρέπει να λείπει από κανένα πάρτι! Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι… Κερδίζουν όλοι όμορφες στιγμές με πολύ, μα πάρα πολύ τραγούδι που θα τους βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

  • Ο μοναδικός περιορισμός που υπάρχει είναι το playlist της (είτε ελληνικά είτε ξένα ακούσματα) να αφορούν τα Χριστούγεννα φυσικά.
  • Όταν θα τραγουδά ένας από τους καλεσμένους, οι υπόλοιποι θα χορεύουν και αυτό είναι κανόνας!
  • Γλεντήστε με τους φίλους και την οικογένεια σας, γελώντας με τις “υπέροχες’” σας φωνές, χωρίς να σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Στο τέλος της ημέρας, αυτό δεν είναι και το νόημα των γιορτών;
Εμείς είμαστε περισσότερο από έτοιμοι για να υποδεχτούμε παιχνιδιάρικα την πολυπόθητη μέρα των Χριστουγέννων και το ίδιο πρέπει να κάνει ο καθένας! 🙂

Ποια από τα πιο πάνω θα δοκίμαζες; Περιμένουμε τις δικές σου πρωτότυπες προτάσεις που θα εμπλουτίσουν ακόμη πιο πολύ τις γιορτινές μας βραδιές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending