fbpx

Αυτές είναι οι 5 καλύτερες ταινίες που είδαμε το 2017!

Η αντίστροφή μέτρηση για να αποχαιρετήσουμε το 2017 άρχισε! Το νέο έτος παραμονεύει και εμείς ετοιμαζόμαστε να το υποδεχτούμε με πάνω από όλα καλή διάθεση.

Πολλά ήταν εκείνα που μας ενθουσίασαν, απογοήτευσαν ή μας στεναχώρησαν. Συγκεκριμένα, όσον αφορά την ψυχαγωγία, ποιες ήταν οι καλύτερες ταινίες του 2017 που τους “βγάζουμε” το καπέλο και δεν θα σταματήσουμε να τις βλέπουμε ούτε το 2018;

Δες τις πιο κάτω:

 

1
Logan

Η ταινία που μας προβλημάτισε, αλλά και συγκίνησε, είναι η συνέχεια της σειράς ταινιών «X-Men». Για όσους δεν την είδαν, ο Λόγκαν είναι κρυμμένος κάπου στα σύνορα του Μεξικού, φροντίζει τον βαριά άρρωστο καθηγητή Εξέβιερ.

Η απόπειρά του όμως να μείνει στην αφάνεια θα αποδειχθεί μάταια όταν συναντήσει ένα μεταλλαγμένο κορίτσι και μια στρατιά μισθοφόρων που το κυνηγάει.

2
Wonder Woman

Και πoιο κορίτσι δεν ταυτίστηκε με την Wonder Woman;! Υπέροχο μαύρισμα, εντυπωσιακά μαλλιά και δυναμικότητα.

Πριν να γίνει η Wonder Woman (Gal Gadot), ήταν η Diana, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι αδίστακτη πολεμιστής. Ζώντας σε έναν προστατευμένο παράδεισο του νησιού, η Ντιάνα συναντά έναν Αμερικανό πιλότο (Chris Pine) που της λέει για τη μαζική σύγκρουση που αναμαίνεται να γίνει στον έξω κόσμο.

Έχοντας την πεποίθηση ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή, η Diana αφήνει το σπίτι της για πρώτη φορά. Καταπολεμά τους άνδρες σε έναν πόλεμο για να σταματήσουν όλοι οι πόλεμοι, και ανακαλύπτει τελικά τις δυνάμεις της και το αληθινό της πεπρωμένο.

Είμαι σίγουρη πως σύντομα στο καρναβάλι θα δούμε πολλές Wonder Women να κυκλοφορούν στη Λεμεσό!

3
The Fate of the Furious

Η 8η ταινία από το γνωστό Fast and Furious, μας εξέπλιξε για ακόμη μία φορά. Τέλεια σκηνοθεσία, σκηνές που κόβουν την ανάσα, ονειρικά αυτοκίνητα και βέβαια ο άντρας- βράχος Dwayne Johnson.

Αν είσαι και εσύ fan αυτών των ταινιών, σίγουρα συμφωνείς πως αυτή είναι μία από τις καλύτερές της (και όχι απλά της συγκεκριμένης χρονιάς)!

4
La La Land

Αν και κυκλοφόρησε τέλη του 2016, εμείς την απολαμβάναμε όλο το 2017! Η βραβευμένη με όσκαρ ταινία που πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι Ryan Gosling και Emma Stone, ήρθε για να μας υπενθυμίσει τι πάει να πει καλό μούσικαλ.

Τα τραγούδια τις ταινίας ακόμη τα σιγο-τραγουδάμε και προσπαθούμε να πετύχουμε έστω και ένα βήμα από τον ρομαντικό χορό τους. Αλλά δεν….

5
MOONLIGHT

Ε ναι! Δεν γινόταν να κάναμε τέτοιο αφιέρωμα και να μην αναφέρουμε την πιο συναισθηματική ταινία του χρόνου. Αν και επίσης κυκλοφόρησε τέλη του 2016, την απολαύσαμε το 2017 (μέχρι και σήμερα).

Πόσα χαρτομάντιλα βρέχτηκαν με τα δάκρυά μας και πόσες φορές πονέσαμε μαζί με τους πρωταγωνιστές;!

Μυστικό αυτής της ταινίας οι λέξεις που κρύβονται στις μεγάλες παύσεις, τη μουσική, οι χαρακτήρες που σπάνε τα στερεότυπα, χωρίς να χάνουν ποτέ την ανθρωπιά τους.

Ας ελπίσουμε το 2018 να είναι ακόμη μία χρονιά γεμάτη από καλοφτιαγμένες και ενδιαφέρουσες ταινίες να ικανοποιούν κι εμάς τους κουλτουριάρηδες σινεφίλ!

Εσύ ποια θα βάλεις να δεις αυτές τις μέρες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending