fbpx

Πώς μια απλή μαμά “τρέλανε” το Instagram με τις πόζες της αλά… celebrities;

Η Celeste Barber είναι μια κωμικός την Αυστραλία η οποία κατάφερε να αποκτήσει 2.7 εκατομμύρια followers στο Instagram όπου φωτογραφίζεται ποζάροντας όπως διάσημες γυναίκες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε περίεργες πόζες διασήμων που μας έκαναν να σκεφτούμε απλά “ΓΙΑΤΙ;”. Η Celeste αποφάσισε να αντιγράψει κάποιες από αυτές τις πόζες με τον δικό της τρόπο και με βάση τη δική της “θνητή” ζωή.

Η όλη ιδέα ξεκίνησε σαν ένα αστείο, μεταξύ της Celeste και της αδερφής της, και έπειτα εξελίχθηκε σε τεράστια επιτυχία.

H ίδια δηλώνει πως αν και αναγνωρίζει την επιτυχία των διάσημων γυναικών αυτών, την ενοχλεί η “δήθεν” συμπεριφορά που βγάζουν μέσω του Instagram.

Αν και ξεκίνησε αυτή το “account παρωδία” πολύ χαλαρά και απλά για αστείο, πλέον νιώθει ικανοποιημένη που έχει εξελιχθεί ως ένα βαθύτερο μήνυμα κατά του σεξισμού που επικρατεί στα social media.

Eπίσης, μέσω του λογαριασμού της προσγειώνει στην πραγματικότητα όλες τις γυναίκες που ζηλεύουν την “τέλεια” ζωή των διασήμων, μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν.

Μπορείς να δεις περισσότερες από τις φωτογραφίες και τα βίντεο της στο λογαριασμό της πιο κάτω:

Some people were pregnant in this photo, others can’t afford matching underwear. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #ciara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celeste Barber (@celestebarber) στις

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending