fbpx

Ρωτήσαμε 5+1 Κύπριους άντρες αν προτιμούν γυμνασμένες ή αγύμναστες γυναίκες!

Ενώ κάποτε οι γυναίκες με καμπύλες ήταν αυτές που άρεσαν περισσότερο, στις μέρες μας, η πλειοψηφία των γυναικών προσπαθεί να έχει ένα καλογυμνασμένο σώμα.

Όποια κατηγορία κι αν θεωρείς πιο ελκυστική (γυμνασμένες ή αγύμναστες), θα έχεις την περιέργεια για το ποια από αυτές είναι τελικά πιο ελκυστική στο ανδρικό φύλο.

Βρήκαμε λοιπόν 5+1 άντρες, ηλικίας 24-27 ετών και τους ρωτήσαμε αν προτιμούν γυμνασμένες ή αγύμναστες γυναίκες.

Δες πιο κάτω τι απάντησαν:

1
Άντρας – 24 ετών

ptonline.it

“Όχι δεν προτιμώ γυμνασμένες γυναίκες, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ αντιαισθητικό να είναι έτσι. Δεν μου αρέσει οι γυναίκες να είναι πιο γυμνασμένες από εμένα.  Προτιμώ απλές, φυσιολογικές γυναίκες με πιασίματα.

2
Άντρας – 24 ετών

constantenergyfitness.com

Προτιμώ γυμνασμένες γυναίκες, γιατί το γυμνασμένο σώμα φαίνεται πιο ωραίο από το αγύμναστο. Όχι όμως υπερβολικά. Μου αρέσει ένα φυσιολογικά γυμνασμένο σώμα, δηλαδή με γυμνασμένη κοιλιά και πόδια, αλλά όχι τόσο γυμνασμένο στήθος ή χέρια”.

3
Άντρας – 25 ετών

videoblocks.com

“Είναι αντιαισθητικό να έχει μια γυναίκα υπερβολικά γυμνασμένο κορμί. Προσέχω περισσότερο να είναι ευλύγιστη. Μου αρέσει όταν γυμνάζεται, αλλά να μην είναι και “φέττες“.  Να έχει δηλαδή καμπύλες, επίπεδη, μαλακή κοιλιά και λεπτά πόδια.”

4
Άντρας – 26 ετών

primerofamilia.com

“Δεν είναι ωραίο να είναι γυμνασμένες οι γυναίκες. Πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα στους άνδρες. Δεν μου αρέσουν ούτε οι κοιλιακοί, ούτε τα γυμνασμένα χέρια. Θα προτιμούσα ένα κανονικό κορμί, ούτε πολύ χαλαρό, αλλά ούτε και γυμνασμένο.”

5
Άντρας – 26 ετών

kintore-master.com

“Μου αρέσουν οι γυμνασμένες γυναίκες, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Θα ήθελα μια γυναίκα να έχει λίγο σχηματισμένους μύες, αλλά να είναι ιδαίτερα γυμνασμένοι οι κοιλιακοί της. Είναι πολύ ελκυστικό αυτό.”

6
Άντρας #6, 27 ετών

wattpad.com

“Όχι δεν προτιμώ γυμνασμένες γυναίκες, επειδή είναι καλύτερα οι γυναίκες να έχουν λίγες καμπύλες. Δεν μου αρέσει όμως να είναι πολύ χαλαρό το σώμα τους.”

Περίμενες αυτές τις απαντήσεις; Με ποια συμφωνείς περισσότερο; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending