fbpx

Τι έγινε στο πρώτο τετράμηνο του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού;

Καθώς το 2017 σιγά – σιγά μας αποχαιρετά, ολοκληρώνεται άλλη μια επιτυχημένη χρονιά στον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό.

Για ακόμα μια χρονιά, αθλητές όλων των Πανεπιστημίων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο για τα Πανεπιστήμια τους όσο και για τους εαυτούς τους.

Το StudentLife Sports, παρόν σε όλα τα γήπεδα από το φθινόπωρο του 2014, όταν και άρχισε να καλύπτει τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης, σχεδόν του πρώτου τετραμήνου, προχωρεί σε μια μίνι ανασκόπηση του.

Τι έγινε λοιπόν στα γήπεδα από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι και τον Δεκέμβριο;

Καταρχάς, διεξήχθηκαν πρωταθλήματα στο χάντμπολ αντρών, στην πετόσφαιρα αντρών, στο ποδόσφαιρο αντρών, στην επιτραπέζια αντισφαίριση αντρών και στην καλαθόσφαιρα γυναικών.

Το τελευταίο είναι και το μόνο που δεν ολοκληρώθηκε ακόμα αφού εκκρεμούν οι 2 αγώνες ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

1
Χάντμπολ Αντρών

Στο χάντμπολ αντρών το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στέφθηκε για ακόμα μια χρονιά πρωταθλητής αφού σε σύνολο 6 παιχνιδιών δεν δέχθηκε ήττα!

Στη 2η θέση τερμάτισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στην 3η το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με το Πανεπιστήμιο Frederick να μένει στην 4η θέση.

2
Πετόσφαιρα Αντρών

Το πρωτάθλημα πετόσφαιρας αντρών πρόσφερε και φέτος πολλές συγκινήσεις διατηρώντας τον περσινό τρόπο διεξαγωγής του και τα play – off.

Στην πρώτη φάση το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας τερμάτισε στην 1η θέση, το Πανεπιστήμιο Frederick 2o, το Πανεπιστήμιο Κύπρου 3ο, το ΤΕΠΑΚ τερμάτισε στην 4η θέση και το Ευρωπαϊκό έμεινε στην 5η θέση.

Στα play – off, το πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επικράτησε του ΤΕΠΑΚ και το Πανεπιστήμιο Frederick του Πανεπιστημίου Κύπρου. Έτσι, οι νικητές τα είπαν στον μεγάλο τελικό με τους ηττημένους να μονομαχούν για την 3η θέση.

Στον μικρό τελικό, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, αφού επικράτησε του ΤΕΠΑΚ, τερμάτισε 3ο, ενώ ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Frederick ήταν πραγματική διαφήμιση του αθλήματος.

Το Πανεπιστήμιο της Παλλουριώτισσας ήταν αυτό που επικράτησε (3-1 σετ) και στέφθηκε τελικά πρωταθλητής με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να μένει 2ο.

3
Ποδόσφαιρο Αντρών

Για ακόμα μια χρονιά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου φρόντισε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τα τελικά του στάδια.Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή, χωρίς μάλιστα να δεχτεί ήττα.

Το Frederick, παρά τη μεγάλη του προσπάθεια έμεινε τελικά 2ο με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να τερματίζει 3ο και το Ευρωπαϊκό να μένει 4ο.

4
Καλαθόσφαιρα Γυναικών

Στο μοναδικό πρωτάθλημα, που όπως αναφέραμε στον πρόλογο μας, δεν έχει ολοκληρωθεί, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει κατακτήσει ουσιαστικά τον τίτλο.

Στη 2η θέση είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου με το Ευρωπαϊκό να είναι στην 3η θέση και το ΤΕΠΑΚ στην 4η.

5
Επιτραπέζια Αντισφαίριση Αντρών

Στο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης συμμετείχαν 3 ομάδες, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο τετράμηνο και νέες συγκινήσεις στα γήπεδα του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού! Το StudentLife Sports θα είναι εκεί!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending