fbpx

Όσα μας είπε η νεαρή χορεύτρια Μέλανη για το νέο μιούζικαλ “Grease is the Word”!

Αρκετοί νέοι από πολύ μικρή ηλικία ασχολούνται με εξωσχολικές δραστηριότητες, που συνήθως αφορούν χορό, μουσική, αθλητισμό κ.ά.

Πρόσφατα, μιλήσαμε με μια ταλαντούχα νεαρή χορεύτρια, τη Μέλανη Σωφρονίου, που κατάγεται από τη Λευκωσία.

Η Μέλανη είναι 12 χρονών και πέραν της αγάπης της για τον χορό, μας μίλησε για την εμπειρία της για την προσεχή μουσικοχορευτική παράσταση που θα λάβει μέρος – το μιούζικαλ “Grease is the Word“.

Πάμε να δούμε όσα μας είπε στη συνέντευξή μας:

 

Γεια σου Μέλανη. Αρχικά θες να μας αναφέρεις ποια ήταν η αφορμή και από πότε ξεκίνησες να χορεύεις;

Από μικρή η μαμά μου, όπως όλα τα κοριτσάκια της ηλικίας μου, με πήγαινε μπαλέτο. Αργότερα, όταν ήμουν 8 χρονών, άρχισα χορό επειδή οι φίλες μου ήδη πήγαιναν χορό.

Θυμάμαι όταν είδα την Maddie Ziegler, 15 χρονών να χορεύει με κέρδισε και άρχισα να την παρακολουθώ. Έχει γοητεύσει τόσα πολλά κορίτσια και ήθελα να γίνω σαν εκείνη, να της μοιάσω.

Από τότε, ο χορός έγινε το πάθος μου και με βοηθάει να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου όταν δεν μπορώ λεκτικά.

Πες μας λίγα λόγια για την παράσταση που θα συμμετέχεις σύντομα, το γνωστό μιούζικαλ “Grease is the Word”, και πώς έλαβες μέρος.

Αυτή η παράσταση στηρίζεται στο έργο Grease. Πρόκειται για μια ομάδα νέων μαθητών και διαδραματίζεται σε σχολείο. Παρουσιάζεται η ζωή των μαθητών ενός λυκείου, αλλά και η σχέση μεταξύ αγοριών και κοριτσιών.

Όσοι λαμβάνουν μέρος, έχουν συμμετάσχει σε ακροαματική διαδικασία (auditions) και τους επέλεξαν στη συνέχεια. Αν και ο όρος ηλικίας ήταν από 13 ετών και άνω, εγώ αποφάσισα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου, αν και είμαι 12 χρονών, και να συμμετάσχω. Η αγωνία μου ήταν μεγάλη και ενθουσιάστηκα όταν μου είπαν πως έγινα δεκτή!

Η δασκάλα μου, κα. Sarah Milne, η οποία είναι μια από τους διοργανωτές της παράστασης και η οποία με παρότρυνε να λάβω μέρος, χάρηκε πάρα πολύ γιατί πάντα πίστευε σε εμένα.

Πώς νιώθεις που είσαι από τις μικρότερες ηλικιακά χορεύτριες που συμμετέχεις στην παράσταση; Πώς σε στήριξαν οι υπόλοιποι χορευτές;

Μου αρέσει και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή την παράσταση Έχω κάνει φιλίες με κορίτσια και αγόρια διαφορετικών ηλικιών.

Εργάζομαι το ίδιο σκληρά με όλους και δεν έχω καμία ιδιαίτερα μεταχείριση λόγω της ηλικίας μου.

Όλοι είναι πολύ καλοί μαζί μου και με υποστηρίζουν. Έχουμε γίνει μια καλή και δεμένη ομάδα. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Οι δάσκαλοί μας Kieran Jae και Sarah Milne είναι πάντα δίπλα μας έτοιμοι να μας βοηθήσουν σε ο,τιδήποτε μας δυσκολεύει και μας προβληματίζει.

Πότε είναι οι παραστάσεις σας και πώς μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τα εισιτήρια του;

Θα υπάρξουν συνολικά 3 παραστάσεις. Η πρώτη ξεκινάει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 20:00. Θα έχουμε 2 παραστάσεις την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, μια απογευματινή στις 16:00 και η βραδινή στις 20:00.

Η τελευταία παράσταση θα έχει αρκετές εκπλήξεις και θα έχει μια πιο… vip αίσθηση, αφού σε αυτή την παράσταση θα χορέψουν και οι δάσκαλοι μας σε μοναδικά κομμάτια.

Η τιμή για αυτή την παράσταση είναι 15 ευρώ το άτομο, ενώ για τις άλλες παραστάσεις 10 ευρώ.


Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση και τα εισιτήρια εδώ!


Τέλος, τι θα έλεγες σε κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει τον χορό, με βάση τις δικές σου εμπειρίες; Γιατί αξίζει να ασχοληθεί και τι έχει να κερδίσει;

Ο χορός σε μεταφέρει σε ένα μαγικό κόσμο… ονειρεμένο… Όταν χορεύω, ξεχνώ τα θέματα που έχω να λύσω και τις ανησυχίες μου.

Αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο και απελευθερώνομαι από το άγχος των σχολικών μου υποχρεώσεων. Είναι ωραίο να έχεις ένα χόμπι που μπορεί να σου μειώνει όλο το στρες.

Με κάνει να δοκιμάζομαι κάθε φορά και να καταφέρνω να ξεπερνώ τις δικές μου δυνάμεις και δυνατότητες.

Ευχαριστούμε τη Μέλανη για όσα μας είπε και της ευχόμαστε να συνεχίσει να ασχολείται τόσο ενεργά με τον χορό!

Δες περισσότερες πληροφορίες για το μιούζικαλ “Grease is the Word” ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending