fbpx

5 κορίτσια με στυλ που θα σου δώσουν έμπνευση για τα χειμερινά σου outfits!

Ήρθε χειμώνας!…. Ή προσπαθεί να έρθει τουλάχιστον απ’ ότι φαίνεται με τέτοιο καιρό! Κι εσύ μπορείς να είσαι εξίσου stylish και κομψή ακόμα και τις πιο κρύες μέρες!

Πιο κάτω για να σου δώσω έμπνευση για τις καθημερινές σου εμφανίσεις, σου έχω 5 κορίτσια από την Κύπρο με υπέροχο στυλ! Ξεκινάμε;

Have a look:

1
Ειρήνη Ευαγγέλου (Instagram: ireneevang_)

Η Ειρήνη με το στυλ της υποστηρίζει απόλυτα αυτό που λέμε street style, και συγκεκριμένα στην πιο πάνω εμφάνιση το κάνει με το ιδιαίτερο denim on denim look της.

Τα αξεσουάρ της δίνουν ιδαίτερο ενδιαφέρον, με το χρωματιστό μαντήλι, τους ασημένιους κρίκους και την κλασική της μαύρη ζώνη. Kinda classic and street style!

2
Άντρη Παναγιώτου (Instagram: andriepan__)

Η Άντρη κάνει το συγκεκριμένο look να είναι πιο fun, φορώντας το μεταλλιζέ κολάν της! Η γκρίζα γούνα της με το ασημένιο βινύλ κολάν και άσπρο πουκάμισο από μέσα κάνει ένα πολύ street style συνδυασμό! Kinda girly and fun!

3
Aναστασία Χατζηγιάννη (Instagram: a.hadjigianni)

Αυτή η φωτογραφία είναι σαν φθινοπωρινός καμβάς! Ένα look απλό, καθημερινό που δείχνει ότι η Αναστασία θέλει να δείχνει άνετη και ταυτόχρονα in-style!

To total black outfit σε συνδυασμό με το oversized denim σακάκι είναι ένα look διαχρονικό! Kinda timeless and fabulous!

4
Cassy Piitari (Instagram: cassyp__)

Σε αυτή τη φωτογραφία είναι σαν να βλέπω μια πολύ stylish fashion blogger! Basic χρώματα που αναλογούν στην σεζόν, leather φούστα, άσπρο classic πουκάμισο, καφέ γούνινο παλτό και μποτάκι με “ring” λεπτομέρεια στο φερμουάρ! Kinda classy and fancy!

5
Mάγδα Τρούμπα (Instagram: magda_troumba)

Εδώ η Μάγδα έκανε τον απλό καθημερινό συνδυασμό με μαύρα trousers και άσπρο t-shirt και πρόσθεσε το παλτό που αμέσως δίνει μια extra νότα στο όλο look!

Η παλέτα των χρωμάτων που επέλεξε είναι ιδανική για μια stylish βόλτα που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα! Kinda glam and casual!

Eσύ πώς θα κάνεις stylish το επόμενο χειμερινό outfit σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending