fbpx

Αυτές ήταν οι 4 επικρατέστερες “μόδες” που προσέξαμε όλοι το 2017!

Κάθε χρονιά έχει τόσο τα καλά, όσο και τα κακά της. Κυρίως όμως, έχει τις δικές της “ιδιαίτερες μόδες” που την κάνουν να ξεχωρίζει, κατά πολύ, από τις υπόλοιπες χρονιές.

Έτσι και το 2017, ήταν μια χρονιά γεμάτη με τέτοιου είδους “μόδες”, που η εμφάνιση τους προκάλεσε γενική φρενίτιδα!

Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε μαζεμένες τις 4 επικρατέστερες “μόδες” για το 2017:

 

1
Φουσκωτά ροζ φλαμίγκος

Tο καλοκαίρι, του 2017, δεν υπήρχε παραλία ή πισίνα σε κάποια γωνιά του κόσμου που να μην είχε δεχτεί “μαζική επίθεση” από… φουσκωτά ροζ φλαμίνγκος! Όπου και να γύριζες το βλέμμα σου έβλεπες αυτό το ροζ φουσκωτό πτηνό – είτε να “κυκλοφορεί” δημόσια στους δρόμους, είτε να… επιπλέει μαζί με τους ιδιοκτήτες του!

Αυτή η αμερικανική μόδα που παρατηρήθηκε έντονα και στο νησί μας, ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 και προωθήθηκε περισσότερο από την αυστραλιανή εταιρεία, “Sunnylife”, η οποία δημιούργησε δεκάδες σχέδια φουσκωτών θαλάσσης με κύριο πρωταγωνιστή το ροζ φλαμίνγκο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εν λόγω ιδέα αγαπήθηκε από αρκετό κόσμο και η τρέλα της άρχισε να εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, κάνοντας το καθένα να αποκτήσει ένα απ’ αυτά! Εσύ είχες το δικό σου φουσκωτό φλαμίγκο;

2
Fidget spinner

Αν και στην αρχή ξεκίνησε ως αθώος τρόπος ψυχαγωγίας, για να εκτονώσουν τα νεύρα και να διαχειρίζονται το άγχος τους μικροί και μεγάλοι, μετατράπηκε, στην πορεία, σε εμμονή, που κατέληξε να απαγορευτεί σε αρκετά σχολεία στις Η.Π.Α.

Αυτή η “μόδα” των fidget spinners, που έγινε τόσο εθιστική σ’ όλο τον πλανήτη – και στην Κύπρο βέβαια, είχε ως αποτέλεσμα να κατατάξει το εν λόγω προϊόν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στη λίστα με τα 50 best-selling παιχνίδια σε Αγγλία και Αμερική.

Ο λόγος; Προφανής! Η αίσθηση που προκαλεί το κράτημα του γρήγορα κινούμενου έλικα, που γυρίζει στον αέρα, καθώς και τα διάφορα tricks που μπορείς να κάνεις με αυτό, έκαναν πολλούς να “κολλήσουν” μαζί του και μη το αποχωρίζονται ούτε ένα λεπτό! Μήπως ήσουν ένας/μια από αυτούς;

3
Μαύρη μάσκα προσώπου / black mask

Τα social media είχαν πάρει φωτιά με την εμφάνισή της, κάνοντας έτσι μια άλλη “μόδα” να εμφανίζεται στο προσκήνιο του 2017. Ο λόγος για τη μαύρη μάσκα καθαρισμού προσώπου, που προκάλεσε διεθνές παραλήρημα στο γυναικείο πληθυσμό.

Η συγκεκριμένη μάσκα, που εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαίνεται αντιαισθητική, υπόσχεται λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα, σε όσους/ες τη χρησιμοποιήσουν, με το μικρό κόστος… του πόνου καθώς τη βγάζουν. Αλλά θα σκεφτούμε όλοι, μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος; Απολύτως τίποτα!

4
Despacito… πανικός

Όπου κι αν βρισκόσουν το καλοκαίρι που μας πέρασε, σίγουρα ένα ήταν το mega hit που έφτανε στα αυτιά σου: το “Despacito“. Ένα τραγούδι που έγινε τόσο viral και γνωστό σ’  όλο τον κόσμο που κατάφερε, δικαίως, να φτάσει στο Νο.1 των charts σε πάνω από 50 χώρες – φυσικά και στην Κύπρο!

Αυτή η ευχάριστη μουσική “μόδα” του Despacito, αποτέλεσε για πολλούς σημαντική πηγή έμπνευσης, για να κάνουν δημιουργικές διασκευές του με οποιοδήποτε μέσο και υλικό, καθώς και να μυηθούν (ξανά) στους ρυθμούς της reggaeton μουσικής!

Όλα αυτά, βέβαια, χάρη στο δυνατό come-back του Πουερτορικανού Luis Fonsi στα μουσικά δρώμενα, μετά από την 5ετή απουσία του, και της συνεργασίας του με τους Daddy Yankee και Justin Bieber.

Εσύ ποια άλλη “μόδα” είδες να ξεχωρίζει το 2017; Γράψε μας σε comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending