5 καταστάσεις που μόνο ένας αγύμναστος θα καταλάβει!

entrepreneurs.maqtoob.com

Ακούεις τη λέξη γυμναστήριο τζιαι χρειάζεσαι 3 μέρες για να συνέλθεις; Ο μόνος “διάδρομος” που ξέρεις εν ο διάδρομος του… σούπερ μάρκετ με τα μπισκόττα τζιαι τα τσιπς;

Η μόνη “συνδρομή” που κάμνεις εν σε κανάλια στο YouTube γιατί το αγαπημένο σου άθλημα είναι το να… κάθεσαι τζιαι να θωρείς βιντεάκια;

Αν απάντησες ναι σε όλα, καλωσόρισες στο club μας! πάμε στοίχημα ότι θα ταυτιστείς με τις πιο κάτω καταστάσεις!

Εν θα χρειαστεί να ταράξεις μεν φοάσαι! Απλά ρίξε μια ματιά:

 

1“Πιάννεσαι” με το παραμικρό

anazitontaspolla.blogspot.com.cy

Ένας που τους κυριότερους λόγους που παραμένεις αγύμναστος, εν το ότι τζιαι να θέλεις να αρχίσεις γυμναστική, μετά την πρώτη μέρα εν να χρειαστείς ένα μήνα παύση για να ξιπιαστείς.

Τζιαι ας μεν περιπαιζούμαστε, ένεν μόνο με κανονική γυμναστική που πιάννεσαι. 3 λεπτά να παίξεις ρακέττες το καλοτζιαίρι τζιαι μετά εν μπορείς να ταράξεις.

2Φκάλλεις ήχους κάθε φορά που κάθεσαι ή σηκώνεσαι

feelfitastic.com

Κάθε φορά που προσπαθείς να σηκωθείς που τον καναπέ ή το κρεβάτι, ή κάθε φορά που πάεις αντίστοιχα να κάτσεις, κουγκάς τζιαι φκάλλεις ήχους που θα εζήλεφκε τζιαι μια… 80χρονη!

3Το φαινόμενο “τζέλλυ”

hdwallsource.com

Είναι το φαινόμενο το οποίο αρχίζει να συμβαίνει όταν εσύ κάτσεις κάπου. Με αυτή σου την κίνηση, το λίπος ξεσσιυλά που παντού, με αποκορύφωμα τες 15 δίπλες μίλλας που σχηματίζονται στην τζοιλιά σου (τζιαι τη δική μου, μεν φοάσαι).

4Φόρμες = ττεμπελιό

cookedclothes.com

Το γεγονός ότι θα βάλεις φόρμες δε σημαίνει πως είσαι έτοιμος να κάμεις κάποιο 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής ή να πάεις να βουρήσεις.

Αντίθετα, με το να φορήσεις φόρμες προετοιμάζεσαι για μια αφάνταστα παραγωγική μέρα, που περιλαμβάνει άπλωμα ζάμπας που τον καναπέ στο κρεβάτι τζιαι πάλε πίσω.

5Μαγιό = ο χειρότερος εφιάλτης σου

viralscape.com

Οι μήνες λλίο πριν το καλοκαίρι εν κάθε χρόνο οι πιο δραματικοί. Η επώδυνη διαδικασία του να έβρεις μαγιό που να μεν σε κάμνει να φαίνεσαι σαν πλαδαρή φώκια, κάμνει σε να μετανιώνεις που ούλλο τον χρόνο εκάθεσουν τζιαι εν επήαινες γυμναστήριο.

Τζιαι πάντα λέεις: “Ντάξει ΣΙΟΥΡΑ εν να ξεκινήσω γυμναστήριο τον Σεπτέμβρη, τζιαι ως του χρόνου θα είμαι ένα fitness είδωλο.”

Εννοείται πως ούτε την επόμενη χρονιά αναλαμβάνεις δράση…

Αγύμναστοι του κόσμου ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Με πόσα που τα πιο πάνω ταυτίστηκες; 😉