fbpx

5 καταστάσεις που μόνο ένας αγύμναστος θα καταλάβει!

Ακούεις τη λέξη γυμναστήριο τζιαι χρειάζεσαι 3 μέρες για να συνέλθεις; Ο μόνος “διάδρομος” που ξέρεις εν ο διάδρομος του… σούπερ μάρκετ με τα μπισκόττα τζιαι τα τσιπς;

Η μόνη “συνδρομή” που κάμνεις εν σε κανάλια στο YouTube γιατί το αγαπημένο σου άθλημα είναι το να… κάθεσαι τζιαι να θωρείς βιντεάκια;

Αν απάντησες ναι σε όλα, καλωσόρισες στο club μας! πάμε στοίχημα ότι θα ταυτιστείς με τις πιο κάτω καταστάσεις!

Εν θα χρειαστεί να ταράξεις μεν φοάσαι! Απλά ρίξε μια ματιά:

 

1
“Πιάννεσαι” με το παραμικρό

Ένας που τους κυριότερους λόγους που παραμένεις αγύμναστος, εν το ότι τζιαι να θέλεις να αρχίσεις γυμναστική, μετά την πρώτη μέρα εν να χρειαστείς ένα μήνα παύση για να ξιπιαστείς.

Τζιαι ας μεν περιπαιζούμαστε, ένεν μόνο με κανονική γυμναστική που πιάννεσαι. 3 λεπτά να παίξεις ρακέττες το καλοτζιαίρι τζιαι μετά εν μπορείς να ταράξεις.

2
Φκάλλεις ήχους κάθε φορά που κάθεσαι ή σηκώνεσαι

Κάθε φορά που προσπαθείς να σηκωθείς που τον καναπέ ή το κρεβάτι, ή κάθε φορά που πάεις αντίστοιχα να κάτσεις, κουγκάς τζιαι φκάλλεις ήχους που θα εζήλεφκε τζιαι μια… 80χρονη!

3
Το φαινόμενο “τζέλλυ”

Είναι το φαινόμενο το οποίο αρχίζει να συμβαίνει όταν εσύ κάτσεις κάπου. Με αυτή σου την κίνηση, το λίπος ξεσσιυλά που παντού, με αποκορύφωμα τες 15 δίπλες μίλλας που σχηματίζονται στην τζοιλιά σου (τζιαι τη δική μου, μεν φοάσαι).

4
Φόρμες = ττεμπελιό

Το γεγονός ότι θα βάλεις φόρμες δε σημαίνει πως είσαι έτοιμος να κάμεις κάποιο 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής ή να πάεις να βουρήσεις.

Αντίθετα, με το να φορήσεις φόρμες προετοιμάζεσαι για μια αφάνταστα παραγωγική μέρα, που περιλαμβάνει άπλωμα ζάμπας που τον καναπέ στο κρεβάτι τζιαι πάλε πίσω.

5
Μαγιό = ο χειρότερος εφιάλτης σου

Οι μήνες λλίο πριν το καλοκαίρι εν κάθε χρόνο οι πιο δραματικοί. Η επώδυνη διαδικασία του να έβρεις μαγιό που να μεν σε κάμνει να φαίνεσαι σαν πλαδαρή φώκια, κάμνει σε να μετανιώνεις που ούλλο τον χρόνο εκάθεσουν τζιαι εν επήαινες γυμναστήριο.

Τζιαι πάντα λέεις: “Ντάξει ΣΙΟΥΡΑ εν να ξεκινήσω γυμναστήριο τον Σεπτέμβρη, τζιαι ως του χρόνου θα είμαι ένα fitness είδωλο.”

Εννοείται πως ούτε την επόμενη χρονιά αναλαμβάνεις δράση…

Αγύμναστοι του κόσμου ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Με πόσα που τα πιο πάνω ταυτίστηκες; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending