fbpx

Τα 5 πιο παράξενα νέα και περιστατικά που ακούσαμε ή είδαμε το 2017!

Το 2017 ήταν ακόμη μια χρονιά που κανείς δεν θα ξεχάσει. Εγκυμοσύνες, καυγάδες, γέλια και κλάματα. Απ’ όλα έχει ο μπαξές, δεν έχεις παράπονο.

Πιο κάτω θα σου θυμίσουμε όλα όσα εκείνα σου κέντρισαν το ενδιαφέρον και θα σου μείνουν αξέχαστα!

Δες τα πιο κάτω όλα:

1

Η ανακοίνωση της Beyonce για την εγκυμοσύνη της

Όποιος δεν έχει δει την πολυσυζητημένη φωτογραφία της Beyonce λέει ψέματα. Το μαγικό σκηνικό που στήθηκε έτσι ώστε να ανακοινώσει με τον πιο γλυκό τρόπο την εγκυμοσύνη της, έσπασε όλα τα ρεκόρ, αφού μέσα σε λίγες ώρες τα likes στο Instagram έφτασαν τα 7 εκατομμύρια.

2
Η γκάφα στα Όσκαρ

Η γκάφα που έγινε στα φετινά όσκαρ θα έχουμε να τη θυμόμαστε και να γελάμε. Στην 89η Απονομή, ο Γουόρεν Μπίτι και η Φέι Νταναγουέι βρίσκονται στην σκηνή για να απονείμουν το βραβείο καλύτερης ταινίας.

Δηλαδή το La la land όπως νόμιζαν. Έλα όμως που έγινε μια σύγχυση μεταξύ της ταινίας La la land και του Moonlight και τελικά το βραβείο το πήρε το 2ο. Ουπς!

3
Η Pepsi της Κένταλ Τζένερ

https://www.youtube.com/watch?v=dA5Yq1DLSmQ

Η αγαπημένη σε αρκετούς Κένταλ Τζένερ αποφάσισε να παίξει πρωταγωνίσρια στη διαφήμιση της Pepsi που τελικά κατέληξε καταστροφή! Η ιστορία της διαφήμισης έχει ως εξής:

Το μοντέλο Κένταλ Τζένερ φωτογραφίζεται σε εξωτερικό χώρο και μπροστά της γίνεται μια διαδήλωση. Τότε αποφασίζει να αφήσει τη δουλειά της και να συμμετέχει. Το σποτ τελειώνει με την Κένταλ να προσφέρει, σε έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκονται εκεί για να καταστείλουν τη διαδήλωση, το αναψυκτικό της.

Σάλος έγινε με τη συγκεκριμένη διαφήμιση αφού θυμίζει το στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε από την πορεία «Black Lives Matter», τότε που μία νεαρή γυναίκα στάθηκε ακίνητη μπροστά από 3 ένοπλους αστυνομικούς. Η διαφήμιση αποσύρθηκε.

4
Έκλειψη ηλίου

Όλοι μας είδαμε -ή προσπαθήσαμε τουλάχιστον να δούμε- την ολική έκλειψη ηλίου που ήταν ορατή κατά μήκος της χώρας, για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα.

Μέχρι και ο Τράμπ αποπειράθηκε να τη δει χωρίς γυαλιά και η συγκεκριμένη έκφραση του έγινε ακόμη και meme!

5
«Look What You Made Me Do»

“Σπόντα” θα μπορούσε να πει κάποιος πως ήταν το νέο τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ. Για ποιον; Μα φυσικά για την Κέιτι Πέρι και τον Κάνιε Γουέστ.

Η τραγουδίστρια παρουσιάζεται να κάνει μπάνιο με διαμάντια και να ανασταίνεται Το τραγούδι όπως ήταν λογικό έγινε το νέο hit για τους χωρισμένους.

Αποχαιρέτα, λοιπόν, το 2017 που χάνεις και φόρεσε τα καλά σου για το 2018, παρακαλώντας να γίνουν άλλα τόσα παράξενα που θα σου θυμίζουν να χαμογελάς, γιατί σου ΠΑΕΙ!

Εσένα ποια είδηση θα σου μείνει αξέχαστη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending