fbpx

3+1 ιδέες για να φορέσεις τo blazer dress σου και να είσαι super sexy!

Τα blazer dress είναι από τα κομμάτια που πρέπει να φορέσεις οπωσδήποτε αυτή την εποχή! Είναι stylish, sexy και σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψηλή!

Τα blazers έχουν κάνει δυναμικό come back φέτος, ειδικά αυτά με το plaid print. Αν το blazer που έχεις είναι κάπως φαρδύoversized, φόρεσε το σαν φόρεμα για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Σήμερα, λοιπόν, θα σου δείξω 4 ιδέες για να εμπνευστείς και να εφαρμόσεις στο δικό σου στυλ για το πώς να συνδυάσεις το blazer dress σου!

Δες εδώ:

1
Over the knee boots

Συνδύασε το blazer dress με τις over the knee μπότες σου και και θα έχεις super stylish outfit, αφού και οι μπότες αυτές είναι must-have και φέτος στην μόδα φέτος!

2
Ζώνη στη μέση

Οι ζώνες φέτος φοριούνται ψηλά στην μέση και σε κάνουν να φαίνεσαι super stylish και ταυτόχρονα χαρίζουν πόντους σε ύψος, αφού δίνουν την εντύπωση ότι έχεις ψηλά πόδια και λεπτή μέση.

Τόλμησε να βάλεις με το blazer φόρεμά σου μια ζώνη σε όποιο style και αν σου αρέσει – είτε λεπτή και διακριτική, είτε πιο φαρδυά, είτε με λεζάνταslogan belt και απογειώσει το outfit σου στο λεπτό!

3
Total White Outfit

Λέμε ναι στο λευκό και τον χειμώνα! Φόρεσε white blazer dress, συνδυάζοντάς το τέλεια με τις αγαπημένες σου γόβες.

Προτίμησε αν έχεις κάποιο χρωματιστό ζευγάρι γόβες – ακόμα καλύτερα κόκκινο, γιατί τα δύο χρώματα δημιουργούν ένα τέλειο συνδυασμό! Μπορείς επίσης να κάνεις το outfit σου πιο εντυπωσιακό, προσθέτοντας ενά ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

4
Get comfy with sneakers 

Δημιούργησε ένα πιο casual outfit φορώντας το blazer dress σου με τα αγαπημένα sneakers και γυαλιά μυωπίας, για ένα πιο άνετο και καθημερινό look!

Αν θες μπορείς να προσθέσεις τα fishnet tights σου και ένα baker boy hat για να το κάνεις πιο rock το look!

Εσύ πώς θα φορέσεις το sexy blazer dress σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending