fbpx

Όλα όσα έμαθα μέσα από το Internship μου στο StudentLife Sports!

Ήταν γύρω στα μέσα του Αυγούστου του 2016. Έκανα και εγώ εκείνο το βαρετό scrollάρισμα στο FB, που κάμε κάμε δείχνει απλά συνέχεια τα ίδια και σε φέρνει ένα βήμα πριν το βαρετό σημείο του να βγάλεις το Like από κάπου και να το ξαναβάλεις απλά για να κάμεις κάτι διαφορετικό.

Εκεί που σκέφτεσαι το κάτι διαφορετικό, εμφανίζεται μπροστά σου το Internship για το StudentLife Sports. Ήμουν λίγο διστακτικός στην αρχή, από εδώ από εκεί, έκανα αίτηση. Το πάθος μου για το ποδόσφαιρο είναι μεγάλο και το πάθος για το γράψιμο επίσης, άρα αν θα με επέλεγαν θα μπορούσα να κάνω και τα δύο.

Κάπου στις αρχές του Σεπτέμβρη ήρθε και το e-mail που έλεγε ότι με διάλεξαν για ένα internship 4 μηνων. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πέρασε 1 χρόνος και 4 μηνες και όμως είμαι ακόμα εδώ (κι’ αυτό το καλοκαιρι, λιωμένο παγωτό κολλάει στο χέρι)!

Και αν κοιτάξω πίσω, αυτούς τους 16 μήνες που είμαι στο StudentLife Sports, και διερωτηθώ τι αποκόμισα; Ποιο το κέρδος;

Έχω σίγουρα να σου πω πως απέκτησα 2 πολλά καλούς φίλους, και δεν είναι άλλοι από τον Κωνσταντίνο Τσιάρτα και τον Βάσο Κυριάκου, τους ανθρώπους που τρέχουν όλη μέρα για αυτό το portal.

Αν ρωτήσεις γιατί είναι καλοί φίλοι, γιατί όσο και δεν πρέπει να το πω, μερικές φορές εν μπορώ να αντισταθώ στο χιούμορ του Κωνσταντίνου και από την άλλη ποιος μπορεί να αντισταθεί στην αρχοντόφατσα του Βάσου αλλά και στα λόγια και των δύο, στην εκτίμηση που μου δείχνουν τον καιρό που συνεργαζόμαστε.

Και εννοείται πως αποκόμισα και πράγματα που έχουν να κάνουν με το internship γιατί δεν είναι μονο η πλάκα που κάνεις.

Μέσα από το internship αυτό βελτίωσα σχεδόν στα μέγιστα το γράψιμο μου, εννοείται πως εμπλούτισα τις γνώσεις μου σε θέματα Google Analytics, όπως επίσης βοήθησε την έμπνευση μου και την σωστή ανάλυση ενός θέματος σε μερικές μόνο γραμμές.

Ακόμα, η εύρεση καμιά φορά θέματος για να γράψω άρθρο με οδήγησε σε περίεργα ποδοσφαιρικά μονοπάτια που με βοήθησαν να ανακαλύψω περίεργες ποδοσφαιρικές ιστορίες και να τις κάνω άρθρα.

Ακόμα, το StudentLife με βοήθησε να βγάλω όλη μου τη παραξενιά στα άρθρα μου, από την άποψη ότι έχω ένα δικό μου ξεχωριστό στυλ να γράφω. Όσα θέματα και να μου βάλεις μπροστά μου, αν δεν είναι αυτό που επέλεξα εγώ και να είναι κάτι “περίεργο”, δεν θέλω να το γράψω.

Ίσως να μην κάλυψα όλα όσα έμαθα στο StudentLife, αλλά σίγουρα κάλυψα τα σημαντικότερα, και το ακόμα σημαντικότερο είναι το “Ευχαριστώ” στον Τσιάρτα μου τζιαι στο Βάσο μου, γιατί εγώ έτσι τους φωνάζω, γιατί ότι και αν γίνει πιστεύω πως μια ζωή θα είμαστε φίλοι, τους ευχαριστώ για όσα μου έμαθαν και για όση εμπιστοσυνη μου δείχνουν.

Μην χάσεις την ευκαιρία και κάνε την αίτηση σου, όχι τώρα, χθες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending