fbpx

Αυτά είναι τα ιδανικά δώρα για έναν gamer αυτές τις γιορτές!

Περνάς αρκετές ώρες με τον υπολογιστή ή την παιχνιδοκονσόλα σου και μαθαίνεις ό,τι νέο κυκλοφορεί σε παιχνίδια και gaming gadgets; Αν είσαι λοιπόν πωρωμένος με το gaming, πιο κάτω σου προτείνουμε 5 ιδέες για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου τώρα που είναι γιορτές!

Αν πάλι δεν γνωρίζεις και τόσα για gaming, αλλά πρέπει να κάνεις δώρο σε φίλους σου που είναι gamers, τότε εμπιστεύσου μας και επέλεξε ένα από τα πιο κάτω δώρα γιατί σίγουρα θα τους ενθουσιάσουν!

Πάμε να δούμε τα ιδανικά δώρα για gamers αυτές τις γιορτές:

1
Gaming Keyboard & Mouse

Όταν μιλάμε για την πολυτέλεια στο gaming, σημαίνει κατάλληλα gaming accessories που συμβάλουν στο να γίνεται το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό!

Δύο από τις πιο καλές επιλογές για gaming keyboard, mouse και άλλα accessories, είναι η επιτυχημένη μάρκα Razer καθώς και η Corsair, η οποία έχει αναδείξει σπουδαία κομμάτια!

Δες επιλογές και τιμές για Razer εδώ! | Δες επιλογές και τιμές για Corsair εδώ!

2
NZXT Kraken Water Cooler

Πολύ σημαντικό για κάθε gamer είναι να δημιουργήσει ένα gaming PC που θα αντέχει τις πολλές ώρες λειτουργίας, γιατί ως γνωστό ένας gamer ποτέ δεν μπορεί να παίξει για μικρό χρονικό διάστημα.

Γι’ αυτό και τα NZXT Kraken Water Coolers αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για ψύξη του συστήματος, σε πολύ καλές τιμές! Δες τα μοντέλα και τις τιμές τους εδώ!

3
BenQ ZOWIE monitors

Η οθόνη αποτελεί το πιο σημαντικό peripheral. Ακόμα και το πιο δυνατό PC setup πρέπει να συνδυαστεί με μια αρκετά καλή οθόνη για να προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Μια ιδανική επιλογή είναι τα BenQ ZOWIE monitors, τα οποία σε βοηθούν να ζήσεις το παιχνίδι ακόμη πιο έντονα. Η γρήγορη ανταπόκριση και τα σπουδαία γραφικά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν αυτές τις οθόνες το τέλειο δώρο για ένα gamer! Δες επιλογές και τιμές για BenQ ZOWIE εδώ!

4
XBOX One S

Για αυτούς που προτιμούν το gaming σε παιχνιδοκονσόλα, η εντυπωσιακή κονσόλα της Microsoft, Xbox One S προσφέρεται με ασυναγώνιστες προσφορές και αποτελεί ένα σπουδαίο δώρο για κάποιον που είναι λάτρης του είδους. Δες εδώ τις προσφορές για το Xbox One S!

5
ASUS Gaming Laptop

Για gamers που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα για gaming παντού, όχι μόνο στο σπίτι τους, η ASUS φρόντισε να εξελίξει τόσο τα laptops της ώστε να απολαμβάνουν το παιχνίδι όπου κι αν βρίσκονται!

Με αρκετά γρήγορους επεξεργαστές, ωραία γραφικά και ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού τα gaming laptop της ASUS αποτελούν αναμφίβολα ένα πολύ καλό δώρο για gamers. Για ASUS gaming laptops δείτε τις προσφορές εδώ!

Η Bionic σου προτείνει δώρα τεχνολογίας για τις γιορτές!

Δες εδώ όλες τις προσφορές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending